Prima pagină » Iubirea este acea amintire plăcută care îți rămâne pentru întreaga viață…

Iubirea este acea amintire plăcută care îți rămâne pentru întreaga viață…

by Inimă Albastră
278 views

Iubirea este acea amintire plăcuta care îți rămâne pentru întreaga viață. Este singurul lucru frumos din viața asta și chiar dacă ajungi să suferi,vei fi fericit că ai avut ocazia să iubești.

Vei fi fericit că pentru o clipă, ea era totul pentru tine. Făceai totul în numele ei, ai fi mutat și munții din loc doar de dragul ei.

Din păcate, în zilele noastre iubirea a ajuns o armă în mâinile unora și o victimă în mâinile altora. Iubirea este percepută ca un mijloc, ca un scop, ca un interes. Este deseori confundată cu ideea de atracție fizică, cu ideea de ”îndragosteala” copilărească sau cu ideea de sex. În ziua de azi, iubirea e orice, numai ce ar trebui să fie nu mai este.

CITEȘTE ȘI :  Oamenii se caută. Se caută neîntrerupt....

Omul a transformat iubirea din sentiment în obiect și a greșit. A încercat s-o schimbe pe placul lui și iar a greșit pentru că n-o poți schimba; iar când nu mai ești demn de ea, o pierzi precum un parfum ce nu persistă. Iubirea e mereu acolo, dar precum credința, când te îndepărtezi de ea, când nu mai crezi în ea, n-o mai poți simți și din această cauză te vezi izolat, te vezi singur.

ADVERTISMENT

Deschide ochii și mai ales deschide-ți sufletul s-o poți primi din nou și ai curaj! Va veni la tine dacă vede ca îți dorești acest lucru.

Iubirea nu are nimic de-a face cu sexul, cu atracția fizică, cu banii. Iubirea rămâne pentru totdeauna cu tine; și îți va încălzi sufletul și te va însoți atunci când te vei simți singur și ori de câte ori vei fi trist ea va fi acolo pentru tine.

CITEȘTE ȘI :  Ploaia încă își rătăcește stropii pe pământul sătul de arșița verii...

Tot ce ne dorim este să iubim și să fim iubiți sincer, necondiționat și poate pentru totdeauna.

Chiar dacă suferim, chiar dacă am iubit și sufletul ne este sfâșiat de durere, nu trebuie să ne pierdem speranța.

Dragostea va reveni; trebuie doar să vrem s-o primim, să găsim omul care să împartășeasca cu noi acea iubire…și va veni din nou: mai frumoasă, mai matură, mai caldă.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy