Prima pagină » Iubirea nu trebuie să aibă reguli.

Iubirea nu trebuie să aibă reguli.

by Inimă Albastră
117 views

Iubirea nu trebuie să aibă reguli. Nu trebuie analizată, studiată în cele mai negre zile și nu trebuie să fie scrisă într-o formulă atât de rigidă.

Ea nu trebuie adăugată intr-un „top” sau în vreo ecuație matematică cu răspunsuri bune sau greșite. Iubirea nu a fost creată să fie ceva ce trebuie gândită logic înainte de a cădea în brațele ei…Ea nu trebuie examinată. Pentru că analizând fiecare părticică din ea atunci când suntem îndrăgostiți, stricăm toată frumusețea ei. Strică acea căldură interioară care te cuprinde, zâmbetul neașteptat care îți luminează inima, strică frumusețea existenței.

Iubirea e menită a fi magică, nu ceva ce se poate face într-un laborator științific. Ea trebuie să fie liberă, să plece atunci când vrea, să o primești atunci când simți nevoia. Când simți că e bine să o primești în viața ta, nu încerca să o oprești. Nu fugi de ea.

CITEȘTE ȘI :  M-am trezit într-o dimineață, gândindu-mă la viața mea...

ADVERTISMENT

Dacă simți că te îndrăgostești, nu încerca să te convingi că nu e o ideea prea bună. Urmează-ți instinctul. Dar permite zidurilor care te înconjoară să se spargă ușor…Deschide toate ferestrele și lasă realitatea iubirii să te lovească cu toată gloria sa. Las-o să intre în viața ta.

Iubirea nu trebuie să te sperie. Nici măcar nu trebuie să fie ceva la ce să te gândești de două ori. Lasă inima să simtă totul. Spune-i că îl iubești și spune-o din inimă. Demonstrează-ți că ești capabilă de o iubire inimaginabilă. Demonstrează-ți că îți e permis să iubești. Ți-e permis să simți totul și să simți iubirea cu fiecare partea a trupului. Demonstrează-ți că totul e posibil chiar dacă toată lumea îți spune NU.

CITEȘTE ȘI :  Credeam că nu am să pot trăi fără tine...

Oferă iubirii ceea ce merită. Oferă-i o șansă. Nu te mai gândi, nu mai analiza totul în amănunt, nu asculta acele voci care îți spun că nu va merge. Fă saltul spre iubirea pe care întotdeauna ți-ai dorit-o. Ia iubirea de mână și aleargă spre lumina sa. Și te rog, nu o lăsa să plece…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy