Prima pagină » La fel ca orice necunoscut și nou,poeziile au fost văzute ca o pierdere de vreme…

La fel ca orice necunoscut și nou,poeziile au fost văzute ca o pierdere de vreme…

by Inimă Albastră
98 views

La fel ca orice necunoscut și nou, poeziile au fost vazute ca o pierdere de vreme, ca și ceva inutil, complet lipsit de valoare, o pierdere de timp. Dar pe parcursul timpului, poezia a devenit un aspect de bază în ce privește descrierea sentimentelor.

Poezia are un farmec aparte. Ea oferă frumusețe cuvintelor, iar rimele parcă fac din cuvinte o melodie încântătoare, pe care ți-ai dori să o auzi tot timpul. De poezii nu te poți plictisi; odată ce vraja lor a pus stăpânire pe tine, nu mai ai cum să scapi, îți vei dori să citești tot mai multe poezii, să te lași cuprins de magia lor, de “melodia vorbelor” sale. Cu toate că poeziile sunt un domeniu fascinant al artei, nu poate fi înțeleasă de oricine, ci doar de cei care au primit harul de a o aprecia la adevarata ei valoare.

CITEȘTE ȘI :  7 sentimente pe care ar trebui sa le traiesti in relatia de cuplu

Dragostea poate face miracole la fel de mari, sau chiar mai mari decât poezia. Dragostea este poezia simțurilor.Dragostea este poezia suprema. Dragostea este poezia vieții, a sentimentelor. Dar cine nu simte dragostea, nu are cum să înțeleagă acest lucru. Totuși, fără dragoste, omul este lipsit de importanță și de apreciere sinceră față de ceea ce are. De exemplu, cum poate admira cineva un răsărit de soare fără a simți dragoste?

ADVERTISMENT

Cum poate vedea frumusețea lucrurilor, frumusețea cuvintelor, a sunetelor, a cântecelor păsărilor, cum poate să vadă natura ca o dovadă a dragostei? Fără iubire, cum i-am putea aprecia pe ceilalți? Cum am putea vedea binele din ei fără dragoste, cum am putea găsi acea trăsătură care îi face unici, care pune “ștampila de identificare”?

CITEȘTE ȘI :  Am inima ruptă în bucăți, dar încă pot iubi...

Nici un sentiment nu are valoare și culoare dacă nu este urmat de iubire. Fără iubire, viața își pierde rostul, fără iubire nu ar exista arta, nu ar exista frumosul. Pentru a crea ceva bun, constructiv și frumos ai nevoie de iubire. Dar așa cum nu toți înțeleg farmecul poeziei, nu toți pot înțelege nici magia dragostei.

Dar aceasta poate fi cultivată.

In concluzie, dacă nu ai simțit încă dragoste, nu te simți cuprins în totalitate de ea, dacă îți dorești cu adevărat, dragostea te va găsi, nici nu va trebui să o cauți.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy