Prima pagină » La infinit de orizonturi și dincolo de ele…

La infinit de orizonturi și dincolo de ele…

by Inimă Albastră
0 comment

La infinit de orizonturi și dincolo de ele, privim cu lacrimi de bucurie sau tristețe,dorindu-ne să întrezărim un dulce vis, o reală speranță!

Fiecare dintre noi,am trăit poate un coșmar sau poate o bucurie imensă;o pierdere a celui drag,sau o poveste de dragoste…..dar atunci când finalul a fost cutremurător,nu am avut puterea poate, să ne ridicăm și s-o luăm pe un alt drum,spre un nou început….Au fost clipe de durere în viețile noastre și poate că nimeni nu ne-a fost alături,dar,sunt convins că fiecare dintre noi,am privit spre cer implorând speranță!

Am știut în adâncul nostru, că numai DUMNEZEU este un adevărat și loial PRIETEN;cel care niciodată nu ne-a părăsit și n-o va face vreodată!…EL ne-a arătat calea luminii…..doar EL ne-a presărat VISELE…și numai EL a pus stropi de SPERANȚĂ în sufletele noastre!!Cred în vise și speranțe;cred în iubiri absolute;eu cred în DIVINITATE,fără de care am fi doar simpli roboți fără sentimente,fără…VISE….fără…SPERANȚE! Prieten drag,nu-ți spun să crezi și tu,ci doar mă rog să lași deschisă poarta sufletului pt a primi și simți,tot ce-i mai frumos și bun pt tine!!

ADVERTISMENT

Magia nopții, întărită de adierea vântului ce animă frenetic frunzele într-un dans ce părea a fi un ritual, intensitatea sentimentelor noastre, toate acestea… făceau parte dintr-o poveste, din lumea magică a visului și armoniei, în care noi, în pași celești am pogorât pe-o pârghie de mătase să întărim armonia acelui tablou conturat în culorile nopții.

Perdeaua înstelată a nopții se așterne iară peste noi îngânând în surdină povești desprinse din viața noastră. Dacă suntem atenți vom auzi glasul lunii care intonează în feeria indescriptibilă povestea mea…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy