Prima pagină » Lucruri neașteptate care plac bărbaților

Lucruri neașteptate care plac bărbaților

by Inimă Albastră
55 views

Bărbații sunt ființe “vizuale”, adică sunt atrași de aspectul lucrurilor. Poate din această cauză femeile își fac atâtea griji când vine vorba de machiaj sau haine atunci când sunt invitate de un bărbat la o întâlnire.

Există însă lucruri care, în mod neașteptat le plac bărbaților și care nu țin de haine sau machiaj.

1. Zâmbetul

Un studiu făcut de Universitatea British Columbia a arătat că bărbații sunt atrași de femeile care zâmbesc mai des. Un bărbat se va apropia mai mult de o femeie care zâmbește, decât de una care pare supărată.

2. Furia

ADVERTISMENT

O femeie furioasă este o femeie cu personalitate în ochii unui bărbat. Bărbații preferă femeile care știu să spună nu.

3. Naturalețea

Da, bărbații sunt atrași de femeile cu ruj roșu și tocuri înalte, dar bărbații perferă să aibă lângă ei o femeie care zâmbește când iese de la duș nemachiată și cu părul zburlit.

4. Simțul umorului

O femeie prietenoasă, cu simțul umorului este mult mai atrăgătoare în ochii unui bărbat decât o femeie cu sex appeal, dar fără personalitate.

5. Mirosul plăcut

Bărbații iubesc femeile care miros plăcut. Femeile care folosesc un parfum light, care miros a gel de duș sau a cremă de corp sunt extrem de atrăgătoare în ochii bărbaților.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy