M-am trezit într-o dimineață cu presimțirea că…

  M-am trezit într-o dimineață cu presimțirea că ceva se va întâmpla în acea zi. Și a fost ceva minunat. O poveste de dragoste.

  ADVERTISMENT

  Te-am zărit pentru o clipă, dar ai dispărut… Dar a fost de ajuns pentru a mă îndrăgosti… Și de atunci am dorit mereu să te zăresc,… dar pentru a-ți vorbi, nu aveam încă acel curaj. Doream să te cunosc, să mă cunoști. Astfel am aflat cum te numești și imaginația și firea mea nebună au luat-o razna. Am prins curaj și ți-am vorbit, dar erai atât de distantă și totuși… atitudinea ta nu m-a descurajat. Ești încă prezentă în visele mele și cred ca este de ajuns. N-aș vrea să ajungi totusi să mă cunoști, de frica unor deziluzii. Este de ajuns să știi că undeva, acolo, nu prea departe,este cineva pentru care reprezinți tot ce e frumos…

  CITEȘTE ȘI :  Când îți va fi dor de mine …adu-ți aminte..că tu m-ai lăsat să plec….

  Sunt o picatură de ploaie strivită între pleoapele tale grele de visuri. Sunt un gând hoinar, rătăcit în părul tău, roua dimineții târzii incendiate de soare,secunda boabă de nisip căzută în clepsidra fără de sfârsit. Sunt firul de iarbă peste care treci acum grabită, sunt frunza pe care o ții îngândurată între degete! Sunt raza de soare care îti mângâie privirea, sunt ultima silabă pe care aș dori să o rostesti înainte de a visa și primul tău gând…

  ADVERTISMENT

  Iubita mea,ochii tăi deschid spre mine universuri, zâmbetul tău mă îmbată de o betie cerească. Atingerea ta e pentru mine curcubeul, sărutul tău… sfârsitul unei lumi și nașterea alteia. Iubita mea esti vis și… durere… Dacă viața mea ar fi o clipă petrecută alături de tine, nu mi-aș dori alta. O clipă să mă privești, să îmi zâmbești, să mă atingi, să mă săruți.

  CITEȘTE ȘI :  Să te îndrăgostești este atât de ușor...

  Te mai aștept o viață… Și ce altceva aș mai putea să îti ofer decât doi ochi căprui, frumoși și un zâmbet cald, care să-ți călăuzească pașii zi de zi! Numai Dumnezeu a putut inventa această iubire. Ceva asemănător am visat o dată, dar nu era la fel, pentru că în vis porțile cerului sunt deschise pentru mine. Mi-am dat seama târziu că viața merită trăită, dar niciodată nu-i târziu să te iubesc, să îti dovedesc că TE IUBESC. A fost de-ajuns doar o privire,atunci când noi ne-am întâlnit și parcă ne știam de-o viață și inimile-au tresărit. Iar tu de mâna m-ai cuprins, și eu știam că-ncepe-un vis din care amândoi n-am vrea nicicând ca să mai fim treziti.

  CITEȘTE ȘI :  Nu credeam că… dragostea ce ți-o port îmi va omorâ sufletul cândva...

  Îți mulțumesc ție iubire pentru dragostea ta…Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această poveste de dragoste…

  ADVERTISMENT