Prima pagină » Mereu grăbit și ocupat trecusem,fără intenție…

Mereu grăbit și ocupat trecusem,fără intenție…

by Inimă Albastră
84 views

Mereu grăbit și ocupat trecusem,fără intenție,pe lângă lucruri importante. Fără acești oameni n-aș fi știut niciodată ce om extraordinar pot fi. Vă mulțumesc la toți – prieteni vechi și noi, cunoștințe și romantici de peste tot – vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-ați dat,atunci când aveam mai mare nevoie de el.

Am fost unul dintre acei oameni care visa fără încetare. Așadar,nu aveam un singur vis, aveam o mulțime de vise. Dar cel mai mult îmi doream să fiu fericit împreună cu EA, să formăm o familie, să fim fericiți și să îmbătrânim alături. Nu spun că totul era perfect,aveam și eu momentele mele de criză,dar știam mereu să mă opresc la vreme și să caut o soluție de rezolvare într-o problemă delicată.

De fiecare dată vorbeam despre problema pe care o aveam și problema se termina într-un zâmbet, într-o îmbrățișare și o vorbă dulce. Și totul era ca mai înainte.

ADVERTISMENT

Problemele pe care le-am avut n-au distrus iubirea ce o purtam,au făcut-o mai puternică și mai mult decât atât, m-au îmbărbătat mai mult decât eram până atunci. Acum,însă,nu mai am decât amintirea unui trecut frumos și dragostea pe care vreau s-o păstrez în mine pentru dreptul de a trai viața care mi-a fost dată. Îmi spuneam deseori cât de mult mi-ar plăcea să fac munca pe care o fac alții,de fapt,îmi plăcea creativitatea,dinamismul, călătoriile,îmi plăcea să învăț și să împart lucrul ăsta cu ceilalți.

Acum,am rămas singur cu toate astea: cu amintirile și visele mele. Să fiu eu atât de puternic încât să trăiesc de acum pentru prezent și pentru trecut?

Îți mulțumesc că ultimele tale gânduri au fost pentru mine și am să le păstrez cu drag în suflet. Așteaptă-mă la granița dintre lumi pentru că am să încerc mereu să ajung la tine. Îți mulțumesc pentru toate câte mi-ai spus de când nu mai ești în această lume. Îți mulțumesc pentru viitorul pe care mi-l arăți prin fiecare lucru din jurul meu. Îți mulțumesc că, deși în altă lume, în cele mai grele momente pentru mine, ai găsit puterea de a-mi fi alături. Aș vrea să-ți pot promite că voi împlini tot ceea ce ne-am visat. Îmi doresc să reușesc, dar acum n-am puterea de a mă aduna și de a continua. Ajută-mă tu iubito, ajută-mă așa cum ai făcut-o mereu.

Ar trebui să mulțumesc cuiva pentru toate astea… Mulțumesc,Doamne…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy