Prima pagină » Mertă să lupți pentru ea?

Mertă să lupți pentru ea?

by Inimă Albastră
353 views

Te-ai gândit atunci dacă merită să lupți pentru ea. Te-ai gândit că poate nu e momentul potrivit pentru a avea o relație sau că te axezi pe o carieră momentan și o relație nu e tocmai ceea ce vrei.

Poate nu ești pregătit pentru ea că, în trecut, ai suferit în relațiile avute. Oh prostuțule! Uite cum e : relațiile foarte rar se întâmplă într-un moment ideal. Sincer, nu există un asemenea moment. Cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când te aștepți cel mai puțin. Merită să lupți pentru ea.

Există o teorie cum că o să găsești persoana potrivită când nu vei mai căuta iubirea. Persoana perfectă nu se va prezenta la ușa ta în timp ce tu stai și aștepți. Va da buzna în viața ta și îți va zdruncina universul când te aștepți mai puțin, împreună cu nebuniile sale. Lucrurile bune nu vin la momentul ideal. Nu știm de ce, așa e rânduiala lumii

CITEȘTE ȘI :  Aroma cafelei m-a facut să aștern aceste idei, aceste cuvinte...

Probabil că întradevăr nu e momentul potrivit. Tocmai ai un loc de muncă nou, ai nevoie de acomodare, ești stresat să nu greșești cu nimic încât totul să meargă bine și șefii să fie mulțumiți.

ADVERTISMENT

Dar lăsând „aleasa” doar datorită momentului neprielnic este ceva prostesc. Termină cu scuzele și luptă pentru ea. Să fim serioși, o femeie nu te va aștepta la nesfârșit. Odată ce ai găsit-o, strânge-o în brațe și nu o mai lăsa. Dacă o lași, va găsi pe altcineva, un bărbat care va lupta pentru ea. Care îi va oferi totul, tot ce are ea nevoie. Sunt sigur că în momentul în care o vei vedea cu un alt bărbat vei realiza ce greșală ai făcut. Îți vei da o palmă și îți vei fi dorit să lupți mai mult pentru ea. Vei realiza că merită să lupți pentru ea.

CITEȘTE ȘI :  7 semne de incompatibilitate în cuplu

Vorbind din perspectiva unei femei, toate au nevoie de iubire, respect și grijă. Au nevoie să lupți PENTRU ele, nu CU ele. Au nevoie de cineva alături de care să se trezească dimineața și să se simtă frumoase și dorite. Sincer, nu cred că cer prea mult. Doar să fii sincer și credincios și restul va veni de la sine. Au nevoie să fie iubite așa cum sunt iar ele îți vor schimba lumea.

La final, tu vei fi singurul rănit. Deci ridică-te și luptă pentru femeia pe care o iubești. N-o lăsa să plece, pentru că tu vei fi singurul care va avea remușcări. Nu face asta doar pentru ea, fă-o pentru tine.

CITEȘTE ȘI :  Nu te îndrăgosti de „băiatul bun” !

Pentru că, cine are nevoie de o viață plină de sentimente distruse și regrete?

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy