Prima pagină » Mi-am dat seama târziu că viața merită trăită…

Mi-am dat seama târziu că viața merită trăită…

by Inimă Albastră
320 views

Mi-am dat seama târziu că viața merită trăită,dar niciodată nu-i târziu să te iubesc,să îți dovedesc că te iubesc.

A fost de-ajuns doar o privire,atunci când noi ne-am întâlnit și parcă ne știam de-o viață și inimile au tresărit…iar tu m-ai încurajat și eu am știut că începe un vis din care amândoi nu am vrea niciodată să mai fim treji.Îți mulțumesc ție iubire pentru dragostea ta…îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acestă poveste de dragoste.

Trăiesc din amintiri,vise și speranțe…atât mai am! Inima mea a fost udată cu lacrimile deziluziei creată la sfârșitul acestei relații. Tot ce știu este că EA reprezintă tot ce e mai bun în mine,un mic ideal de bunătate și frumusețe.Dragostea este o dulce iluzie ce se naște din lumina razelor de lună,căldura pământului și lacrimile norilor.Fiecare gând al meu către tine…se va lăsa ușor din mine,va pleca în zari și va lăsa în urmă un soare ce-o să spună :”a fost un vis frumos și va rămâne un vis frumos,uitat de vreme,uitat de noi„.

CITEȘTE ȘI :  Ai zile în care uiți că încerci și totul pare normal.

ADVERTISMENT

Nu mint când îți spun că te iubesc,nu mint când îți spun că îmi lipsesc vorbele tale dulci,tandrețea ta,dragostea ta,tot ceea ce ești tu. Viața merită trăită ! Mi-ai fost cântecul ce mă adormea noaptea,vocea ce-mi mângâia tristețea,vântul ce-mi învăluia corpul,dar nu ai fost decât un vis…dragostea ta mă face să mă topesc ca o bucată de gheață în a ta palmă de foc și să mă înalț fără aripi spre lună,fructul dragostei mele.

Pentru mine ești mai scumpă ca aerul pe care îl respir,ești mai presus de propria mea persoană și nu îți voi putea explica niciodată,nici prin mii de cuvinte cât de mult te iubesc.Tu ești amintirea veșnică a minții mele,tu ai reușit să pătrunzi în întunericul meu trezind scânteia iubirii.

CITEȘTE ȘI :  Știi ce este iubirea ?

Aș vrea să țip,dar nu are rost;aș vrea să plâng dar nu mai am lacrimi…te văd,dar totuși nu exiști;te simt aproape dar visez,cred că te țin în brațe,dar tu ești atât de departe.Am crezut că ești sinceră când îmi spuneai:”Te iubesc,am nevoie de tine„!,însă acum m-am convins că au fost doar vorbe în vânt care acum mă dor.Dragostea ta a plecat la fel cum a venit,pe furiș…furându-mi o parte din suflet.

Am crezut în tine,în dragostea ta…iar acum inima mă doare și sufletul îmi plânge.Îți mulțumesc că ai fost un înger și pentru zilele fermecate împreună cu tine.Viața merită trăită !

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Mai devreme sau mai târziu, cu toții avem nevoie de răspunsuri.

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy