Prima pagină » Mi-e dor de tine . Mă doare groaznic de tare lipsa ta …

Mi-e dor de tine . Mă doare groaznic de tare lipsa ta …

by Inimă Albastră
1754 views

Mi-e dor de tine . Mă doare groaznic de tare lipsa ta .Te-am pierdut oare pentru totdeauna? Sincer, sper din tot sufletul, să pot să te mai vad măcar o data.

Mi-e dor, atât de dor….de tine,de noi. De cum erai cu mine. De cum eram cu tine. Și nu pot, și nu găsesc cuvinte să spun cum,când și cat de mult mi-aș dori să nu mai îmi fie. Dacă și tu știi cum este acel dor,te rog scapă-mă de el…te implor scapă-mă. Este dorul ăsta un blestem, este o cruce sub care eu, un simplu om, sunt doar o cocoașă și niște brațe care se coboară înainte să apuce să se întindă. Pe care aș vrea nespus să ți-o arunc ție.

CITEȘTE ȘI :  De cele mai multe ori un bărbat care părăseşte o femeie...

M-am îndrăgostit prea repede de tine, te iubeam înainte să accept că ma îndrăgostisem de tine.

ADVERTISMENT

Am plecat în zeci de direcții, am încercat să te uit de sute de ori, am vrut să te smulg din sufletul și din mintea mea. Dar nu am reușit…..aici e locul tău…ar fi pustiu fără tine chiar și-n sufletul meu. Aș muri dacă aș uita tot ce am trăit, aș fi senil dacă nu mi-aș mai aminti chipul tău. Chipul tău…ce dor mi-e să te sărut, să-ți dezmierd obrajii ca de copil, să mă joc cu părul tău, atunci când te țin în brațe.

CITEȘTE ȘI :  Există un timp pentru lacrimi …dar și pentru a zâmbi...

Mi-e dor să te-mbrățișez! Mă ucide lent, dar sigur gândul că poate niciodată, nu am să-ți mai aud glasul.

M-ai uitat? Ai uitat oare toate clipele când ai fost fericită?….Mi-e dor de tine! Mi-e dor de tine…ziua mă trezesc cu tine, noaptea adorm cu tine în gând.Doare….mă doare…Te iubesc…..te iubesc…te iubesc…ba nu ,mint…TE ADOR. Tu m-ai uitat? Plâng….râd….sunt fericit….sunt trist…e vina ta.

Amintirea buzelor tale mă chinuie. Îmbrățișează-mă…te implor…iartă-mă….ucide-mă….mușca-mă….fă orice numai nu mă mai chinui în halul ăsta. Îmi lipsești groaznic…te iubesc…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy