Prima pagină » Mi-e foarte greu acum să vorbesc despre iubirea noastră…

Mi-e foarte greu acum să vorbesc despre iubirea noastră…

by Inimă Albastră
511 views

Mi-e foarte greu acum să vorbesc despre iubirea noastră, pentru că trebuie să mă întorc în timp la niște vremuri pe care n-am sa le mai pot atinge.

Spun unii că de fiecare dată când ne îndrăgostim, ni se pare că e prima dată și că este pentru totdeauna. Și totusi, multe iubiri se sting la fel de repede precum apar. Se spune că fiecare iubire este specială. Îmi place să cred că relația dintre mine și cea de lângă mine a avut cu adevărat ceva special. Să fi fost felul în care ne-am cunoscut? Felul în care ne vorbeam? Momentele în care ne culegeam unul altuia vorbele de pe buze de parcă ne-am fi ghicit gândurile?

CITEȘTE ȘI :  Când vei fi liniștit în viață și vei avea putere , vei putea fi fericit .

Poate că n-am să știu niciodată; poate că nici nu e important să știu răspunsul. In mod sigur, important era ceea ce simțeam unul pentru celălat în fiecare moment. Înca mai e important, pentru că mă „hranesc” cu toate gândurile noastre, cu toate sentimentele care ne uneau, cu toate lucrurile pe care ni le doream. Și ne doream atât de mult să fim împreună, atât de mult încât nimic altceva nu mai conta.

ADVERTISMENT

Aveam momente în care eram atât de încrezători în noi și în iubirea noastră: pe noi nu ne putea despărți nimeni și nimic, deși au fost destui care au încercat. Ne doream să fim împreună și să avem o viață frumoasă, să îmbătrânim împreună și să ne bucurăm de copiii noștrii. Ne-am promis – pentru că așa ne dictau sufletele – că nu ne va despărți nimic și că vom fi împreună până la moarte. Dar n-am știut, n-am vrut să înțelegem și să acceptam că moartea nu se petrece atunci când vrem noi. E adevărat, doar moartea a reușit să ne despartă… De ce n-am reușit să împlinim această iubire, nu știu. De ce a trebuit ca o iubire atât de mare să aducă durere când noi speram să aducă doar bucurie, nu știu…Ce știu cu siguranță e că am iubit-o ca pe nimeni altcineva. Am iubit-o mai mult decât pe toți ceilalți oameni importanți din viața mea laolaltă.

CITEȘTE ȘI :  E bine să fii trist uneori.

Puteau să mă părăsească toți, puteau să mă facă să sufăr…dacă eram eu însumi, nimic altceva nu mai conta…

 

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy