Prima pagină » Mi-e teamă de momentul în care n-am să mai pot plânge…

Mi-e teamă de momentul în care n-am să mai pot plânge…

by Inimă Albastră
65 views

Mi-e teamă de momentul în care n-am să mai pot plânge. Mi-e teamă că va veni o vreme când am să caut disperat ceva al tău și n-am să-l găsesc. Ce se va întâmpla cu mine atunci? De unde o să-mi iau atunci puterea de a merge înainte?

Câteodată trăiești în mine atât de intens încât mă sperii. Alteori te simt atât de departe. Ce să fac să te păstrez mereu alături de mine? Să mă rog? Să mă rog ție, pentru că tu ai fost D-zeul meu. Am crezut în tine, mai mult decât am crezut în mine. Și totuși ți-am arătat asta atât de puțin.

Niciodată nu ne dăm seama care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru viața noastră. Doar când pierdem acel ceva. De ce a trebuit să mori, ca să-mi dau seama că te-am iubit pe tine ca pe nimeni altcineva? Aș avea atât de multe lucruri de spus despre tine și totuși, atunci când m-așez în fața calculatorului ca să scriu, năvălesc amintirile. Și atunci “privesc” înapoi la un timp al fericirii noastre. Cine a spus că “cea mai mare nefericire, este amintirea fericirii” a spus un adevăr. Așa simt și eu.

ADVERTISMENT

Nu pot să cred că nu mai ești cu mine. Tu ai fost cu mine mereu, la bine și la greu, deși nu există nimic care să te oblige să faci asta. Îți mulțumesc că ai fost mereu alături de mine. Îți mulțumesc că ai existat în lumea asta și că ai petrecut câtiva ani alături de mine. Îți mulțumesc că ai spus: “cei mai frumoși ani din viața mea au fost cei petrecuți alături de tine“. Înseamnă enorm pentru mine. Dacă n-aș știi cu siguranță că măcar din când în când am reușit să te fac fericită, aș suferi mult acum.

Am senzația că, nu numai că ai avut grijă de mine, ai avut grijă și de amintirile mele. Ele mi-au rămas acum. Și sunt multe. Aș vrea să-mi amintesc mereu fiecare moment petrecut împreună, fiecare zâmbet, fiecare glumă, fiecare dar pe care ni-l făceam. Mi-e teamă însă, că va veni vremea când am să uit toate aceste lucruri care au format relația noastră.

Dar oricâtă vreme ar trece, n-am să te uit pe tine. Nu pot să te uit pentru că ești parte din mine. Datorită ție sunt ceea ce sunt.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy