Prima pagină » Minute în șir la mine în gând…

Minute în șir la mine în gând…

by Inimă Albastră
181 views

Uneori te încăpățânezi și rămâi minute în șir la mine în gând, deși te alung cu fiecare secundă care trece. Unde să mă ascund?

Câte uși să închid? În gând sunt și munți sălbatici, e și marea amară, sunt câmpuri nesfârsite de flori de câmp și dealuri pline de fluturi albaștrii. Și pretutindeni tu. Și totuși…nicăieri! Unde să mă ascund de tine și unde să te caut? Mă ascund în somn, deși, uneori te zăresc cu coada ochiului și acolo.

Iar de căutat,îți caut numai urma risipită prin nisipuri…dar marea o șterge plângând după lună. Mi s-a spus doar să te caut, nicidecum să te găsesc…și încă mai caut……atât de frumoasă e iubirea pe care ți-o port încât nu aș da-o pentru nimic în lume, oricare ar fi întâmplările și condițiile.

CITEȘTE ȘI :  3 motive pentru care inca nu ti-ai gasit jumatatea

Știi, uneori toți avem momente în care credem că nimic nu mai are rost și că niciodată nu se va întâmpla ce ne dorim, orice am face, și oricât de mult am lupta.

ADVERTISMENT

Atunci, gândul meu se îndreaptă către tine, minute în șir la mine în gândși te iubesc din ce în ce mai mult astfel, pe o scara urc și ajung din ce în ce mai sus … mă apropii de tine îngerul meu, te caut, dar ochii mei nu au mângâiat încă privirea ta… în lumea în care trăim n-o să te găsesc niciodată. Știu dar te caut, te caut mereu te iubesc, și te voi găsi eu.. am să-mi salvez săruturile, șoaptele, clipele…mi le voi păstra pentru tine, ele fac parte din sufletul meu.

CITEȘTE ȘI :  Magia noului te învăluie mereu amețitor.

Este al tău trăiesc și respir mirosul frunzelor unui vis verde…un vis care va deveni viață cândva…- atunci când te voi găsi – Te voi înconjura din toate direcțiile cu brațele, gândurile și sentimentele mele pentru că te-am vrut de tot, în visele și visurile mele, în aerul ce îl respir, te voi păstra adânc și neatinsă în inima mea iar ochii îi voi închide abia după ce voi fi al tău, iar tu vei știi …vei știi că te-am iubit, că te iubesc și că te voi iubi…pentru totdeauna…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy