Prima pagină » Mituri despre femei – ce cred barbatii !

Mituri despre femei – ce cred barbatii !

by Inimă Albastră
134 views

Mituri despre femei – ce cred barbatii !Ideile preconcepute există în minţile noastre încă din copilărie, preluate de la părinţi, de la anturaj, de la societate în general.

În general, acestea nu sunt corecte, dar mulţi le cred. Aşa sunt şi bărbaţii când vine vorba despre femei, în unele cazuri:

Femeile au fantezii cu alte femei

Se poate aplica doar în cazul lesbienelor, în rest bărbaţii cred asta în mod greşit. Poate e doar fantezia lor ca femeile să aibă fantezii cu alte femei.

Cel mai bun iubit

Adesea când se află într-o relaţie, ei sunt de părere că sunt cei mai buni iubiţi pe care femeile îi pot avea – mai buni decât foştii. Asta nu este neapărat adevărat, dar ce doamnă sau domnişoară o să-i spună iubitului că a avut unul mai bun?

CITEȘTE ȘI :  10 sfaturi pentru a avea un mariaj fericit

ADVERTISMENT

Femeile sunt disperate să se căsătorească

În niciun caz. Asta este o idee formată în timpuri mult prea învechite, care nu a mai fost “updatată” – şi mai ales în zilele noastre femeile sunt mai degrabă concentrate pe carieră decât pe căsătorie.

S3xul este indiferent femeilor

De unde a venit ideea asta? Şi nouă ne place să facem s3x, însă avem mult mai multe lucruri pe cap…

Femeilor nu le plac bărbaţii drăguţi

Umblă vorba că tipii drăguţi, blânzi şi liniştiţi nu prea sunt pe placul nostru. Dacă ar avea ceva mai mult curaj să ne abordeze, poate că ar fi.

CITEȘTE ȘI :  5 semne care trădează încrederea în sine.

Mulţi, mulţi copii

Ei mai cred că femeile îşi doresc mulţi copii. Probabil a rămas ideea tot din trecut, când familiile erau foarte numeroase. Oricum acum nu mai este deloc aşa.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy