Mituri stupide, pe care unii le si cred !

Omenirea a spus multe…multe mituri stupide .“Dacă te speli imediat după ce faci s3x neprotejat, ai mai puţine şanse să rămâi însărcinată – cu cât ajungi în duş mai repede, cu atât mai bine”. Cu siguranţă ai auzit şi tu de acest lucru şi ar trebui să ştii deja că este complet neadevărat. Totuşi, sunt unele persoane care chiar cred această legendă urbană.Mituri stupide,pe care unii le si cred :

ADVERTISMENT

Nu poţi lua o BTS dacă faci s3x neprotejat în apă

Apa nu are nimic a face cu bolile cu transmitere s3xuală, mai ales când acestea se transmit uşor prin lichidele seminale, nu doar prin atingerea pielii.

CITEȘTE ȘI :  Varcolacii, mit sau realitate?

Nu rămâi gravidă dacă sari în sus după ce faci s3x

O mare parte din sperma partenerului nu ajunge în vaginul şi uterul tău, dar chiar şi aşa, dacă faci s3x neprotejat şi el ejaculează înăuntru, există mari şanse să rămâi însărcinată. Iar dacă începi să sari imediat după ce faci s3x nu te ajută cu nimic, este doar un mit. Şi reversul este la fel de fals – o femeie care vrea să devină mamă nu ar trebui să stea în cap sau în orice altă poziţie complicată, în speranţa că ajută spermatozoizii să ajungă mai repede la ovul, pentru că nu va avea niciun efect.

CITEȘTE ȘI :  Cum faci ca bărbatul de care ești îndrăgostită să te abordeze

ADVERTISMENT

Orgasmul femeii este mai puternic decât cel al bărbatului

În realitate nu există nicio metodă de comparaţie între cele două tipuri de orgasm. În plus, mai trebuie menţionat că o femeie nici nu are două orgasme de aceeaşi intensitate, ci diferă între ele.

Jucăriile s3xuale te desensibilizează

Fals întru totul. Puţine femei reuşesc să ajungă la orgasm doar făcând s3x, iar cele mai multe dintre ele au cele mai satisfăcătoare orgasme cu ajutorul vibratorului – iar dacă ajung la punctul culminant în timpul contactului s3xual cu un partener, probabil nu este la fel de intens. Acesta este unul dintre motivele pentru care cuplurile aduc în pat şi jucării s3xuale.

CITEȘTE ȘI :  7 semne de incompatibilitate în cuplu

Poţi rămâne însărcinată mai uşor dacă ai orgasm

De fapt, studiile arată că orgasmul nu prea are legătură cu traseul spermatozoizilor către ovul. S3xul este s3x şi dacă nu te protejezi poţi rămâne însărcinată – fie că ajungi la orgasm sau nu.

ADVERTISMENT