Prima pagină » Nevoia de a fi îndrăgostit și puterea de a iubi…

Nevoia de a fi îndrăgostit și puterea de a iubi…

by Inimă Albastră
502 views

Nevoia de a fi îndrăgostit și puterea de a iubi sunt aptitudini care ne diferențiază pe unii de ceilalți…..

Trăim între oameni care pot alerga mai repede decat alții, care sunt în stare să cânte și să audă armoniile lumii mai bine decât cei din jurul lor, care pot desena mai frumos sau mai urât, care pot visa în culori mai vii sau mai ofilite decât o fac semenii lor. ….

Trăim și printre oameni care pot iubi fără măsură sau care nu știu să își deschidă inima decât cu zgârcenie, printre oameni care sunt gata să moară pentru dragostea lor sau care ar putea muri de râs auzind de suferințele din iubire ale vreunui îndrăgostit incurabil……indiferent de ce se întâmplă, să trăim frumos, să simțim că trăim!

CITEȘTE ȘI :  Întodeauna noaptea a fost prietenul meu...

Ce se întâmplă oare când iubești și ești iubit dar NU SE POATE ?!?

ADVERTISMENT

Ce se întâmplă atunci când sintagma “dragostea invinge tot” se transformă din axiomă în negație? Când iubești pe cineva,când acel cineva te iubește dar din varii motive nu poți alătura sentimentele, când dragostea împărtășită reciproc stă fremătoare la barieră, așteptând să treacă “trenul interzis”, bariera să se ridice, iar dragostea, la fel ca și viața să-și urmeze cursul firesc. Indiferent de definiție, sentimentul este crunt.

Este crunt,crud și dureros să iubești și să te iubească și cu toate astea rațiunea,motivele și societatea să te despartă.

CITEȘTE ȘI :  A fost cumplit. Dar am găsit puterea să zâmbesc ironic!

Să iubești și să-ți lipsească puterea de a te bucura de dragoste este poate printre păcatele capitale pe care le poate face un om. Bucuria vieții se transformă în frustrarea neputinței, dorința neîmplinită se transformă în amărăciune dorită, iar noi ne transformăm în criminali de sentimente și ne merităm orice soartă ne este decisă.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy