Prima pagină » Niciodată nu te voi uita, indiferent cât îmi doresc asta…

Niciodată nu te voi uita, indiferent cât îmi doresc asta…

by Inimă Albastră
451 views

Niciodată nu te voi uita, indiferent cât îmi doresc asta…Să îți duc dorul e un sentiment cu care m-am obișnuit deja. Am fost nevoită să mă obișnuiesc. E rușinos pentru că e așa ușor să uiți persoane care știai că nu țin la tine. Dar să uiți pe cei care te iubeau? NU. Nu poți uita asta. 

Nu te mai iubesc.

Cel puțin nu așa cum o făceam cândva. Era genul de iubire 24/7, „până când moartea ne va despărți”, „vei avea copiii mei”…Acum e ceva în genul „uneori mi-e dor de felul în care mă țineai în brațe”. Acum e doar plină de tăcere, de poze vechi de Facebook și de „hei, ce mai faci?” o dată la câteva luni.

CITEȘTE ȘI :  Când nimic nu este ceea ce vrei, când vrei să devii cine vrei dar nu poți...

E atât de ciudat când te gândești că în urmă cu câțiva ani împărțeai fiecare gând care îți trecea prin minte cu cineva care acum e doar un străin. Cum se poate asta? Când s-a schimbat totul? A fost într-o bună dimineață în care ai văzut soarele și ai știut că eu nu mai sunt a ta? Sau în seara în care ai văzut luna și ai crezut că e mai frumoasă decât mine? Cred că nu am să știu vreodată.

ADVERTISMENT

Nu mai îmi fac iluzii deșarte despre noi. Știu că s-a sfârșit totul. Au rămas doar urmele de pași în noroi, acoperite de ploile de sezon… Și ghici ce? Nu mai simt gustul amar de până acum. Mă face fericită că măcar am experimentat ceva ce a meritat. Mă face fericită că inima mea știe să iubească. Dar nu te pot uita. Nu încă.

CITEȘTE ȘI :  Aroma cafelei m-a facut să aștern aceste idei, aceste cuvinte...

Cred că o parte din tine a rămas în inima mea. Sau ești încrestat pe ea. Scrijeleli care mă fac fericită și tristă în același timp. E ciudat cum timpul te ajută să te obișnuiești cu dorul de cineva. E ca și cum aș fi mulțumită cu asta. Pentru că am supraviețuit și inima mea bate în continuare chiar dacă are câteva zgârieturi pe ea. Și asta e tot ce contează. Îmi amintesc de tine o dată la câteva zile, față de trecut când fiecare minut și secundă erai prezent în gândurile mele. E oarecum plăcut.

Văd cupluri sărutându-se pe stradă și zâmbesc deoarece ne văd pe noi în ei. Mă bântui. Dar într-un fel în care nu mă mai sperie. Cred că asta se numește acceptare. În sfârșit accept totul. Accept că nu te voi uita niciodată. Încercând să te uit nu fac decât să pun sare pe rană.

CITEȘTE ȘI :  Din toate lacrimile care au curs cândva ...

Și e plăcut. Ești totdeauna cu mine chiar și atunci când nu ești prezent. E plăcut să știu, niciodată nu te voi uita indiferent cât aș încerca.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy