Nimeni nu-i perfect…am inșelat destine…

Nimeni nu-i perfect…Știu,am greșit de mii de ori,inșelându-te,dar mi-am primit răsplata.

Viața nu ne iartă,ne dă încercări zi de zi.Eu am trecut prin toate,inșelând persoane care nu au meritat.Dar viața s-a întors împotriva mea și mi-a dat înapoi inzecit toate greșelile facute.Am suferit enorm,și totul din vina mea.Nu mă ierta,urăște-ma din suflet,că asta merit.Nu te voi condamna niciodată.Din contră,te voi iubi mai mult.

Nu poți pleca din sufletul meu,nu poți decide tu asta.Ai intrat acolo,și din păcate ai ramas.Din păcate pentru mine.Dar merit…merit să sufar,merit să mă uraști…

Ai fost idealul meu,ceea ce visam în copilărie,o iubire reală,profundă.Dar nu știam că poate durea.Cum să doară iubirea?Iubirea te face fericit…așa credeam.

Nu-mi plac oamenii care distrug vise și nici cei care distrug oameni în numele dragostei. Așa că am să te caut în continuare. În orice oglindă, în orice bucată de sticlă sau bucată de gheață ce îmi reflectă ochii, și îți promit că nu am să mă opresc până nu am să te găsesc. Indiferent când, unde, cu cine, de ce sau de ce nu, am să fiu acolo. Poate că mi-ai alunecat deja printre degete când eram mai tânăr sau poate că nu.

Pentru că viața asta e ca un vin, pentru că, cu cât trec anii, cu atât devine mai bună, pot să zic că am ajuns să fiu liniștit. Sufletește. Sunt liniștit. Singur, dar liniștit. Mi-au trebuit ani buni să ajung aici, dar într-un final am ajuns!

Am renunțat la primele litere din alfabet în viața mea. Am renunțat la A, la B, la C, chiar și la D, E și F. Prefer să ajung la finalul alfabetului, dar să fiu eu, acel om destinat să fiu, cu zâmbetul mereu pe buze, om ce se hrănește în fiecare dimineață cu gânduri fericite, cu bucăți de trup frumos creionat de multe zile petrecute prin sală, cu priviri curate și zâmbete sincere.

Dar nu e așa…sufăr,doare,plâng…

Sper ca cineva,cândva,să îmi aline macar suferința…pentru că de vindecat nu poate fii vorba…sunt blestemat pe veci sa te iubesc…

     

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul următor