Nimic nu se compară cu ceea ce simți când ți-ai găsit sufletul pereche …

  …Nimic nu se compară cu ceea ce simți când ți-ai găsit sufletul pereche …

  ADVERTISMENT

  Simțuri … Cineva care uneori îți învăluie sufletul într-o imensă duioșie, alteori te scoate pur și simplu din sărite…Cineva pe care mereu îl iubești…Cineva datorită căruia speri și disperi în fiecare zi…pentru care uneori ai răsturna munții, alteori ai da cu piciorul la tot…Cineva care parca-ți vorbește într-o limba necunoscuta…cineva care te face să iubești viața și în același timp să-ți dorești moartea sau măcar o amnezie, acolo…să termini cu toate!…Toate astea înseamnă iubire…

  Când doi oameni se iubesc, se naşte o stea, care se va transforma într-una căzătoare atunci când iubirea lor se stinge. Dar oare câţi ochi rugători vor privi căderea acelei stele şi îşi vor pune o dorinţă.

  CITEȘTE ȘI :  Toți avem povești de viață,dureri,sentimente...

  Dorinţa unei iubiri, a unei noi iubiri care va da naştere la alte stele. Doar dragostea poate face să se ivească o stea, acea stea care iluminează acea dragoste.

  Sunt zile in care mi se pare ca nimic nu-mi merge bine, că aș vrea mai mult, că nu voi avea niciodată ce vreau acum…

  ADVERTISMENT

  In clipa asta aș da totul pentru o noapte. O noapte în care visele să nu se mai sfârșească, o noapte din care să nu mă mai trezesc, o noapte în care să nu mă gândesc că va veni și o dimineață în care visul se va sfârși și eu voi rămâne ca Cenusareasa fara print, fara caleasca, fara vis…O noapte fara cuvinte, doar cu priviri, doar cu suflete…Cuvintele sunt înșelătoare și te trădează când te aștepți mai puțin.

  CITEȘTE ȘI :  Credeam că nu am să pot trăi fără tine...

  De aceea nu le vreau, am nevoie doar de tăcere, de liniște. O liniște în care singurele care vorbesc sunt sufletele. Ele nu pot minți, nu pot înșela, sunt pure…M-aș lăsa cuprins în brațe de un astfel de suflet care nu știe să mintă și m-aș pierde într-o lume ireală, doar pentru o noapte, doar pentru o clipă, doar pentru a simți ce n-am simțit nicicând… Aș uita că dimineața, sufletul ia formă umană, deci înșelătoare, și magia se risipește…Mi-ar fi teamă că visul s-ar pierde în ceața nopții ce se sfârșește… Vreau doar o noapte,..o noapte și nici o zi…

  Când ne uităm la cer, ne uităm la iubire, şi când doi îndrăgostiţi număra stelele, realizează că nu sunt singuri.

  ADVERTISMENT

  CITEȘTE ȘI :  E liniște. Nu e nici timp, nici spațiu.