Prima pagină » Nu există dragoste adevarată așa cum este prima iubire

Nu există dragoste adevarată așa cum este prima iubire

by Inimă Albastră
512 views

„ Nu există dragoste adevărată așa cum este prima iubire ” zicea un bătrân și nu a mințit.

Am crezut în iubirea totală, fără limite și fără constrângeri. Am crezut într-o iubire specială care-mi va aduce împlinirea și familia la care visez de multa vreme. Am visat la o parteneră specială care-mi va aduce împlinirea și familia la care visez de multa vreme. Am visat la o parteneră care să mă iubească pentru ceea ce sunt, cu calități și defecte, și pe care s-o iubesc cu toată ființa mea.

Am visat să am alături un om cu care să împărtășesc aceleași vise și cu care să construiesc viitorul, alături de care sa muncesc cu bucurie și împreună cu care sa am copii care să ne împlinească pe amândoi. Și Dumnezeu s-a îndurat de visul meu: mi-a dat puterea să iubesc, cu toată ființa mea cea mare, atât de mare încât nu există măsură pământeană care s-o măsoare. Mi-a dat tandrețea de care aveam nevoie, mi-a dat ca muză a tot ceea ce făceam o femeie căreia să-i spun „Te iubesc”. Și am avut-o alături ca să pot învăța să trăiesc frumos.

CITEȘTE ȘI :  Albe versuri scrise cu lipsuri de clape bătute sau puse aiurea...

ADVERTISMENT

Mi-a dat minte ca să învăț, până nu e prea târziu, ce este iubirea adevărată. Deși am răspuns la fiecare „mesaj de iubire”, simt că trebuie să mulțumesc celor care au fost alături de mine în momentele în care nu mai vroiam decât să mor și eu. La început erau doar „mesaje”, apoi mi-am dat seama că omenii ăștia chiar țineau la acel „EU”. Chiar însemnase ceva special pentru ei, nu numai pentru mine.

Era o consolare să văd că atât de mulți oameni au respectat și au iubit pentru ceea ce era acel „EU”. Și atunci am început să mulțumesc fiecăruia în parte și la toți laolaltă. Poate că fără să-și dea seama făcuseră ceva important pentru mine: mă ajutaseră să depășesc un moment greu. Ar fi fost cumplit dacă ei nu mi-ar fi fost alături.

CITEȘTE ȘI :  Sărutul este cel mai frumos simbol al iubirii și uniunii dintre doi oameni...

Vorbindu-mi de faptul că trebuie să-mi trăiesc viața, m-au făcut să înțeleg că „EU”-ul meu era o persoană mult mai bună și mai deschisă decât știusem vreodată.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy