Prima pagină » Nu încerca să intri cu forța în sufletul meu…

Nu încerca să intri cu forța în sufletul meu…

by Inimă Albastră
401 views

Nu încerca să intri cu forța în sufletul meu. Sunt cioburi ale viselor mele sfărâmate peste tot. S-ar putea să te rănești.

Nu te strădui să-mi vinzi iluzii. Le-am cumpărat pe toate. Nu mai am unde să le pun, nu mai știu ce să fac cu ele.

Nu te chinui să mă faci să plâng. Lacrimile mele sunt puține și prețioase. Le dăruiesc cu zgârcenie. Și am învățat de mult că cel care mă va face să plâng nu merită lacrimile mele. Iar cel care le merită nu mă va face sa plâng. Nu te osteni să mă eliberezi. Doar eu am cheia de la colivia mea. Nu te căzni să mă faci să vorbesc. Cuvintele mele sunt inutile și nu au viață. Nu te trudi să-mi alungi coșmarurile.

CITEȘTE ȘI :  Bărbații nu au înțeles un lucru...

Nu doar somnul rațiunii naște monștrii ci și absența iubirii. O piatră e deajuns să spargă un geam. O propoziție e deajuns să frângă o inima. O secundă e deajuns să te îndrăgostești.

Atunci când te dezvălui partenerului tău, iar acesta va asculta fără să te judece, are loc ceva minunat. Ești acceptat.

ADVERTISMENT

Acest lucru probabil îl aflăm foarte curând în existența noastră. Un băiat de 7 ani, când a fost întrebat ce este dragostea, a spus urmatoarele: „Atunci cand îi spui cuiva ceva rău despre tine și ești speriat, tu crezi că nu o sa te mai iubească. Dar pe urmă esti uimit, fiindcă te iubește în continuare, chiar mai mult„.

CITEȘTE ȘI :  Vreau să iubesc din nou...

Sunt benefice compromisurile unei relații? Când trebuie să lasăm de la noi și când trebuie să fim hotarâți? Oare prea multe compromisuri venite doar din partea unui partener, nu îl transformă pe acesta într-o marionetă? Un compromis într-o relație poate avea atât urmări pozitive cât și negative, el nu trebuie să vină doar din partea unui partener.

Trebuie să ținem cont de nevoile amândurora. Trebuie pus în balanță ceea ce renunțăm și ceea ce primim, ținând cont de urmările compromisului făcut. Nu trebuie să facem din compromisuri o obișnuință și nu uitați că este important să luptăm pentru mai mult, în special într-o relație fără a fi obligați să renunțăm sau să pierdem altceva. Și uneori când facem un compromis nu pierdem doar acel lucru la care am renunțat ci și ….teren în fața partenerului…

CITEȘTE ȘI :  Vântul îmi fură o lacrimă … e lumina trecutului...

Și o neînțelegere e suficientă să strice o prietenie.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy