Prima pagină » Nu am luptat niciodată pentru iubire.

Nu am luptat niciodată pentru iubire.

by Inimă Albastră
78 views

Nu am luptat niciodată pentru iubire. Stiam ca atunci cand lupti pentru sufletul tau ramai cu cele mai adanci urme.

Luptele pentru dragoste sunt specifice iubitoarelor de soap-opera și întotdeauna eroinele poarta războaie, înjunghie pe la spate, se târăsc, plâng, lovesc, zâmbesc frumos când înving și privesc de sus către nefericitele care își poartă înfrangerea ca pe o povară. Revistele glossy sunt pline de tactici “de luptă”, cele mai multe murdare și care au la bază manipularea celui pe care se presupune că-l iubești până în varful unghiilor.

Vestea proastă e că iubirea adevarată e simplă, onestă , se oferă , nu se cerșește niciodată și întotdeauna, ca să o primești , e de ajuns să deschizi ușa. Da, nu am luptat niciodată și întotdeauna am ridicat steagul alb înainte ca lupta să înceapă. În loc să țes strategii și planuri de bătaie am ales să-mi aranjez cuvintele după acordurile inimii, să mă alimentez cu doze de curaj și să le strig către cel care mă făcea să simt.

CITEȘTE ȘI :  Există oameni care se uită cu jind...

ADVERTISMENT

Da, am conjugat verbul “a iubi” corect, cu accentul pus pe “adevăr” deși uneori am ezitat și mă opream după primele silabe. Când m-am împotmolit am căutat ajutor doar acolo unde mi-am lăsat sufletul și dacă au existat adversari nu le-am declarat niciodată război, pentru că “iubirea” e un cuvânt frumos și dulce și nu ai cum să-l asociezi cu “razboiul” pentru că în iubire nu există adversari…iubirea se simte în doi și atât…obstacolele se elimină în doi…reproșurile se fac privind doar o pereche de ochi…și suferința și dorul se strigă doar către o singură persoană.

De multe ori există tendința de a căuta vinovați atunci când pierzi câte o luptă și mereu se condamnă câte o a treia persoană care de fapt nu e decât …victimă colaterală.

CITEȘTE ȘI :  4 zodii de barbati neseriosi.

Cercul vinovaților ar trebui să se rezume la doar două persoane…pentru că doar aceste două persoane au împărțit sentimentul. Așadar întotdeauna aș alege să ridic steagul alb…pentru că aș avea garanția că nu mă voi murdări de noroiul unui câmp de luptă murdar și că unicele pete ar fi urmele zgârieturilor mele.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy