Nu mă interesează numele tău…Vreau să știu după ce tânjești și dacă ai îndrăzneala să visezi la împlinirea dorințelor inimii tale…

Nu mă interesează ce vârstă ai. Te întreb dacă vei risca să pari un prost pentru dragoste, pentru vise, pentru aventura de a fi viu.

Nu mă interesează ce planete sunt în cuadratură cu luna ta.Vreau să știu dacă ai atins centrul inimii tale, dacă ai fost deschis la trăirile vieții ori ai devenit contractat și închis de frica unei noi dureri.

Mă întreb dacă poți să trăiești o durere, a mea sau a ta, fără să faci nimic pentru a o ascunde dar acționând pentru a o micșora sau pentru a o transforma.

Vreau să știu dacă poți să trăiești o bucurie, a mea sau a ta, dacă poți să dansezi sălbatic și să lași extazul să te umple din cap până în picioare fără să ne atenționezi să fim atenți, realiști sau să ne amintești de limitările unei ființe umane.

CITEȘTE ȘI :  Și iată că a răsărit și la mine soarele...

ADVERTISMENT

Nu mă interesează dacă ceea ce îmi spui este adevărat.Vreau să știu dacă poți să dezamăgești uneori pe cineva pentru a rămâne sincer față de tine însuți, dacă poți suporta acuzațiile oamenilor și să nu-ți trădezi propriul suflet.

Vreau să știu dacă poți să trăiești un eșec, al tău sau al meu, și totuși, să stai pe malul unui lac liniștit și să strigi către luna argintie „Ești atât de frumoasă!”.

Nu mă interesează unde locuiești și cați bani ai. Vreau să știu dacă, după o noapte de durere și disperare, istovit, rupt, te poți ridica și face ce este necesar pentru Viață.

Nu mă interesază cine ești și cum ai ajuns aici. Vreau să știu ce te susține din interior, când toate celelalte se prăbușesc. Vreau să știu dacă poți să rămâi singur cu tine însuți și dacă îți place cu adevărat propria-ți companie în clipele de singurătate.

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Păi, dacă iubirea asta nu te face să înnebunești …

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.