Prima pagină » Nu mai vreau să sufăr din dragoste…

Nu mai vreau să sufăr din dragoste…

by Inimă Albastră
0 comment

Nu mai vreau să sufăr din dragoste, să aștept după cineva să se întoarcă, mai ales când se tot ascunde…

Am terminat să iubesc pe cineva din toată inima, atunci când e clar că e clar că nu știe să iubească din tot sufletul. Am obosit. Am obosit să tot aștept, să tot doresc și să mă doară. Am obosit să tot iubesc atât de mult și ca cei din jurul meu să își acopere urechile de teamă. Nu mai vreau să urlu „TE IUBESC” când toată lumea fuge de o inimă care se vrea văzută. Nu mai vreau să dau, când toată lumea doar vrea să ia.

Sunt o „dăruitoare”. Dăruiesc prea mult atunci când nu ar trebui. Îmi dăruiesc sufletul celorlalți fără ezitare, fără întrebări. Am avut prea multă încredere în toți. Am avut încredere în îmbrățișările lor, în sărutările lor…AM avut încredere în atingerile lor, și cuvintele lor mă legau de ei până când deveneam prea prostuță încât să văd minciuna….

ADVERTISMENT

Nu mai vreau să fiu doborâtă. Nu mai vreau să închid ochii la tot și să nu primesc nimic în schimb. Nu mai vreau să îmi dăruiesc inima primind înapoi sufletul zdrobit. Nu mai îmi arunc iubirea când primesc înapoi doar promisiuni….

Nu mai vreau inima zdrobită. Nu mai vreau să îmi distrug inima iar și iar…devenind doar o fantomă. Vreau să nu mă mai prefac că sunt bine, că nu am nevoie de iubire știind că asta e tot ce îmi doresc. Sau să mă prefac că un trup e doar un trup și că inima nu simte nimic. Nu mă mai pot lăsa doborâtă de ceilalți. Nu mă arunc la gunoi doar pentru că cineva mi-a promis siguranță și un umăr pe care să îmi odihnesc capul…

Deci nu mai vreau să las oamenii să mă doboare atunci când eu merit să fiu ridicată. Și nu mai vreau să iubesc oameni care niciodată nu mă vor iubi la rândul lor. E un an nou, voi lăsa totul în urmă, inclusiv persoanele care nu dau doi bani pe mine….nu mai vreau să fiu invizibilă. Și mai ales, nu mai vreau ca inima mea să fie călcată în picioare….

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy