Nu regreta că ai iubit…

  Nu regreta că ai iubit…Niciodata. Chiar dacă nu ți s-a răspuns la fel, cu aceeași iubire.

  ADVERTISMENT

  Să nu regreți că ai sărutat cu foc, un om pe care abia l-ai cunoscut. Să nu regreți că nu te-a iubit, măcar ai făcut-o tu așa cum ai vrut. Nu te pierde în detalii, în acele ”de ce”…așa a fost în acel moment. Așa ai simțit. Asta ți-ai dorit.

  Pașește înainte fără teama de gura lumii. Indiferent ce vei face, cineva va găsi ceva de reproșat. Dar tu te simți împlinit. Ca ai facut ce ți-a cerut inima în acele momente. Poate a continuat cu ceva frumos, poate s-a terminat înainte de vreme…dar a meritat. Ai trăit momentul. Și poate a fost cel mai bun și frumos moment din viața ta.

  CITEȘTE ȘI :  Nu am luptat niciodată pentru iubire.

  ADVERTISMENT

  O aventură pe o banchetă din spate a unei masini, un sărut pe furiș…sunt clipe care te împlinesc emoțional. Cel puțin pe moment.

  Dar în relații fii sincer. Iubește cu ardoare și respectă. Pentru că la rândul tău ți-ai dori să fii respectat. Să fii iubit.

  Nu răni un suflet nevinovat, care poate face tot ce stie mai bine să te iubească. Poate e tot ce poate oferi. Ce știe oferi. Poate are nevoie să îl inveți să ofere ceea ce ai tu nevoie. Cere…și dacă te iubește, îți va oferi din inimă. Tot ce are. Chiar mai mult de atât.

  Nu regreta nimic din ce ai făcut. Mai bine așa decât să regreți că NU ai făcut. Fiecare are rostul său…un sărut nevinovat…o îmbrățișare…

  ADVERTISMENT

  CITEȘTE ȘI :  Încă îmi bântui gândurile...