Nu ştiu cine sunt eu… nu ştiu cine eşti tu…

  Nu ştiu cine sunt eu… nu ştiu cine eşti tu, Ştiu ce-i iubirea … sau nu ?!

  ADVERTISMENT

  Timpul şterge clipa, frânge şi aripa. … stinge o lumină care-a fost doar între noi. De vină e marea şi valul şi ploaia, … de vină e vântul, pământul … dar şi noi. De vină e soarta şi viaţa paiaţa, … de vina-i orgoliul şi jocul … dar şi noi. Oare mai contează, cine plânge sau visează ?! … totu-i scris în stele sau în noi ?! Fără zâmbet, fără soare, fără suflet sau culoare. … fără lacrimi de iubire … totul e o amăgire.

  De vină-i primăvara şi vara… şi iarna, … de vină e ziua şi noaptea … dar şi noi.

  CITEȘTE ȘI :  Ca unul care a fost mințit de puține ori la viața sa ...

  Aș vrea să îți fiu ecou… să mă auzi întotdeauna ca pe o muzică de foc, de dorință… ce vine din altă lume. Aș vrea să-ți mângâi fruntea, să-ți netezesc grijile, să-ți transform dorul în mărgele de vis. Aruncă-mă în noapte și voi răsări în soare… aruncă-mă în mare și mă voi întoarce pescăruș… aruncă-mă în nori și voi fi ploaia ce-ți picură lacrimi de rouă pe ochi. Undeva se zbate o aripă neadormită… undeva mai tresare o iluzie… suntem doar noi și cântecul vântului. Îl auzi? Cântă ceva din alte lumi.

  ADVERTISMENT

  Sunt mii și mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranță le meriți, eu din păcate nu le știu pe toate ca să ți le spun…din păcate nu pot atinge soarele să ți-l dăruiesc… nu pot atinge stelele pentru a ți le dărui… nu-ți pot da nimic mai mult decât sufletul meu, trupul meu…întreaga mea ființă !

  Și dacă îți spun că te iubesc înseamnă că te iubesc pentru ceea ce ești , pentru ceea ce mă faci să simt când sunt cu tine, pentru sufletul tău de aur… pentru tot ceea ce reprezinți pentru viața mea.

  Și cum să nu te iubesc când pentru tine simt ceea ce nu am simțit pentru nimeni niciodată? Când tu mă faci să mă simt cea mai importantă persoană din întreaga lume? Cum să nu visez la tine…cum să nu te vreau lângă mine în fiecare clipă…cum să nu te iubesc…cum să nu vreau să te știu langă mine tot restul vieții? Nu am cuvinte de ajuns ca să-ți spun tot ceea ce simt pentru tine…sper doar cu timpul să-ți pot demonstra toată dragostea pe care ți-o port…

  Zâmbește-mi… prin tine, a renăscut iubirea… aruncă-mă în tine și te voi face o mare de iubire.

  ADVERTISMENT

  CITEȘTE ȘI :  Nu ştiu cine sunt eu… nu ştiu cine eşti tu...