Nu ştiu cine sunt eu… nu ştiu cine eşti tu…

  Nu ştiu cine sunt eu… nu ştiu cine eşti tu, știu ce-i iubirea … sau nu ?! Timpul şterge clipa, frânge şi aripa. … stinge o lumină care-a fost doar între noi.

  ADVERTISMENT

  De vină e marea şi valul şi ploaia, … de vină e vântul, pământul … dar şi noi. De vină e soarta şi viaţa paiaţa, … de vina-i orgoliul şi jocul … dar şi noi. Oare mai contează, cine plânge sau visează ?! … totu-i scris în stele sau în noi ?! Fără zâmbet, fără soare, fără suflet sau culoare. … fără lacrimi de iubire … totul e o amăgire. De vina e soarta şi viaţa paiaţa, … de vina-i orgoliul şi jocul … dar şi noi. De vină-i primăvara şi vara… şi iarna, … de vină e ziua şi noaptea … dar şi noi. De vină e soarta şi viaţa paiaţa, … de vina-i orgoliul şi jocul … dar şi noi ..

  CITEȘTE ȘI :  Sunt sigur că Divinul a păstrat milenii peste milenii...

  Aș vrea să îți fiu ecou… să mă auzi întotdeauna ca pe o muzică de foc, de dorință… ce vine din altă lume. Aș vrea să-ți mângâi fruntea, să-ți netezesc grijile, să-ți transform dorul în margele de vis. Aruncă-mă în noapte și voi răsări în soare… aruncă-mă în mare și mă voi întoarce pescărus… aruncă-mă în nori și voi fi ploaia ce-ți picură lacrimi de rouă pe ochi. Undeva se zbate o aripă neadormită… undeva mai tresare o iluzie… suntem doar noi și cântecul vântului. Îl auzi?

  ADVERTISMENT

  Astazi aș vrea să îmi scriu sentimentele și să-ți arăt, ce important este pentru mine. Ai aparut în viața mea într-o zi în care nu știam ce e iubirea până să mi-o arăți tu. Puțin câte puțin m-ai lăsat să te cunosc și cel mai important să te iubesc,la început nu știam ce vreau dar acum știu sigur, te vreau lângă mine toată viața mea și să ne iubim ca doi copii chiar și când vom fi batrânei.

  CITEȘTE ȘI :  Se-ntâmplă să găsești iubire în locuri simple și ciudate...

  Știu ce înseamnă să iubești și asta datorită ție, ai lăsat iubirea ta să-mi îmbrățișeze inima și sigur n-o să-i mai de-a drumul. Știu ce înseamnă iubirea pentru ca atunci când nu ești lângă mine mi-e dor de tine și aș vrea să te simt aproape, pentru că atunci când ești lângă mine, te simt te îmbrățișez și nu aș vrea să te mai las să pleci, pentru că atunci când te ating și te sărut îmi zâmbește sufletul și simt cum iubirea noastră e cea mai frumoasă și mai puternică ,simt că mă iubești când mă privești în ochi și te apropii de mine cu privirea ta caldă ,plină de iubire.

  CITEȘTE ȘI :  Cum iti schimbi Karma negativa in iubire.

  Ador să aud cum vocea ta îmi spune că mă iubești,sună atât de frumos aceste cuvinte din gura ta parca le-ai învățat să mi le spui doar mie și ador, iubesc să te aud să îmi spui că ma iubești atunci știu că suntem făcuți unul pentru celălalt și că tu simți la fel ca mine. Te iubesc și știi asta dar vreau să îți mai zic să nu uiți niciodată, vreau să te fac fericit și să nu ai nici o îndoială vreodată în legatură cu ce simt pentru tine.

  Cântă ceva din alte lumi. Zâmbește-mi… prin tine, a renăscut iubirea… aruncă-mă în tine și te voi face o mare de iubire.

  ADVERTISMENT