Prima pagină » Nu te îndrăgosti de „băiatul bun” !

Nu te îndrăgosti de „băiatul bun” !

by Inimă Albastră
619 views

Nu te îndrăgosti de el. Acel bărbat care îți cumpără un colier strălucitor de Crăciun, înfășurat într-o cutie legată cu o fundă mare și roșie. Acel bărbat ce-ți trimite un interminabil mesaj dimineața. Acel bărbat ce-ți spune că ești drăguță. ce-ți cumpără trandafiri când vă certați. Cel care te scoate la restaurant la fiecare aniversare a voastră, oferindu-ti toate bunătățile.

Îndrăgostește-te de cel care te are la degetul mic. Ce îți oferă cadouri fără un motiv anume, când te aștepți mai puțin – o călătorie la munte, bilete la un concert, un mic dejun la iarbă verde… Ce-ți oferă cadouri atunci când vrea el, nu când se simte obligat.

Îndrăgostește-te de cel care nu doar că îți trimite interminabilul mesaj dimineața, ci îți spune în față totul. Cel care fără să-și dea seama, se joacă în părul tău, răsucind cârlionții cu degetele sale. Cel ce îți dă șuvițele de pe chip pentru a te putea săruta. Ce se oprește neașteptat pe strada și te privește zâmbind.

CITEȘTE ȘI :  Încă îmi bântui gândurile...

Îndrăgostește-te de cel ce nu-ți spune că ești drăguță, ci îți spune că ești frumoasă, deșteaptă, puternică…Ce te tratează ca pe un om, nu ca pe un bibelou în vitrină. Cel ce ține o poză de-a ta în portofelul său si-i spune mamei sale, prietenului său cel mai bun, cât de minunată ești, nu doar cât de bună ești.

ADVERTISMENT

Îndrăgostește-te de cel cu care te lupți. Pasional. Critic. Care luptă și el pentru părerile sale. Cu care vorbești problemele cele mai delicate, chiar daca ridicați amândoi tonul, vă certați. Nu cu cel care-ți cumpără trandafiri cu scopul de a repara, fără a repara nimic în realitate.
Îndrăgostește-te de cel care face compromisuri. Ce stă treaz noaptea pentru a găsi soluții la problemele voastre. Ce iartă. Ce-și cere scuze. Ce spune „ÎMI PARE RĂU” și nu se ascunde în spatele celor 50 de caractere din mesajul atașat buchetului de trandafiri.

CITEȘTE ȘI :  Se spune că o lacrimă are rădăcini mai adânci decât un zâmbet ...

Îndrăgostește-te de barbatul ce gătește. Sau măcar încearcă. Bărbatul ce caută un restaurant pentru a te duce la cină, de la bucătăria mongola la cea grecească, de la centrul orașului până la periferii…Îndrăgostește-te de cel ce-ți aduce la pat mâncare chinezească atunci când îți e lene, sau când îți face o amărâtă de supa de pui atunci când te doare gâtul.

Nu te îndrăgosti de baiatul bun. Cu cel ce spune cuvintele potrivite întotdeauna, care îți inmoaie picioarele, dar totuși nu te sperie. Îndrăgostește-te de bărbatul ce te confruntă, ce se ceartă cu tine, ce te împinge să vezi lucrurile și altfel decât le vezi tu, ce te face o persoană mai bună, ce face ceva ce n-ai făcut vreodată. Îndrăgostește-te de bărbatul ce e pasional, emotiv, impefect. Îndrăgostește-te nebunește, nu fii comodă. E omul tău.

CITEȘTE ȘI :  Nu te îndrăgosti … de dragoste .Îndrăgostește- te de cineva...

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy