Nu te îndrăgosti … de dragoste .Îndrăgostește- te de cineva…

  Nu te îndrăgosti … de dragoste .Îndrăgostește- te de cineva care să te iubească, care să te aștepte, care să te înțeleagă chiar și la nebunie, de cineva care să te ajute, să te ghideze, să fie speranța ta, să fie totul pentru tine.

  ADVERTISMENT

  Îndrăgostește -te de cineva care să nu te trădeze, care să-ți fie fidel, care să viseze împreună cu tine, la felul tău de a fii, la spiritul tău.Nu te îndrăgosti … de dragoste.

  Îndrăgostește-te de cineva care să te aștepte până la final, care să fie exact așa cum nu te-ai așteptat, cum nu ai sperat. Îndrăgostește-te de cineva care să sufere alături de tine, care să râdă alături de tine, care să te îmbrățișeze când ai nevoie.

  CITEȘTE ȘI :  Când vine noaptea și întunericul ne închide într-un halou al singurătății...

  Îndrăgostește-te de cineva care să se întoarcă la tine după o cearta. Îndrăgostește-te de cineva care te iubește._ „nu te îndrăgosti de dragoste …E atât de ușor de spus…

  Ce anume este un vis? Este o speranță optimistă, o aspirație, o viziune, un ideal. Ce este o țintă? Este un obiectiv – un vis căruia i s-a atașat o dată. Ce este un risc? Este posibilitatea de a pierde. Toate acest cuvinte joacă un rol în viața unui om. Când aveți visuri și obiective și vă asumați riscuri, asta se citește în scânteierea ochilor, în zâmbet, în energia deosebită și în mersul vioi. Dacă nu există, apar alte semne – plictiseala, lipsa entuziasmului, nivelul scăzut al energiei.

  CITEȘTE ȘI :  Ca unul care a fost mințit de puține ori la viața sa ...

  ADVERTISMENT

  Asumarea riscurilor și stabilirea obiectivelor sunt subiecte pe care oamenii le abordează foarte des, dar, în ciuda acestui fapt, mulți neglijează să le pună în aplicare.

  V-ați întrebat cum crește un homar, deși carapacea lui este atât de dură? Homarul știe din instinct că trupul său este strivit și își leapadă carapacea la anumite intervale de timp. Dar găsește dinainte un loc sigur, în care se adăpostește.

  In timpul procesului își expune vederii membrana moale și roz, care se întărește în final, transformându-se în următoarea carapace. Fără acest înveliș protector, homarul este, evident, vulnerabil. Se poate strivi de un recif de corali sau poate fi mâncat de o altă faptură a mării. Ca să crească, homarul își riscă viața!

  CITEȘTE ȘI :  Nu te îndrăgosti de „băiatul bun” !

  De ce trebuie să aștepți sfârșitul prieteniei să- i spui că ai ținut la acea persoană?? Deci,nu te îndrăgosti… de dragoste !

  ADVERTISMENT