Prima pagină » Nu te purta cu el mai bine decât cu tine…

Nu te purta cu el mai bine decât cu tine…

by Inimă Albastră
189 views

Nu te purta cu el mai bine decât cu tine…Nu este Dumnezeu. Nu este Hercule. Nu este vreun sfânt. Este doar un simplu om. Știu că acum tu crezi că e totul pentru tine. Crezi că e soarele tău. Că este gravitația ta, cea care te ajută să nu te prăbușești…care te ajută să nu te frângi. Când îl privești îți vezi viitorul…te uiți la el și nu te poți abține să nu zâmbești pentru că e AL TĂU.

Dar te rog, tu știi că nu el vă ține împreună. Nu el face viața ta să merite trăită. Nu el te lasă să respiri…nu e oxigenul tău. Nu el te definește.

CITEȘTE ȘI :  Când poți să iubești fără să ceri nimic înapoi...

Te porți cu el ca și cu o bijuterie. Atât de atentă, atât de drăgăstoasă, cu brațele tale în jurul trupului său…Îi spui cât ești de norocoasă că te-a ales pe tine. Îl tratezi ca pe un rege de parcă ar purta o coroană pe cap…

Draga mea, ai înțeles totul pe dos. Nu e nici un rege acolo. Nu are nevoie să te porți atât de drăgăstos cu el. Nu are nevoie de acele cuvinte sau acea dragoste. El nu trebuie să aiba toată puterea asupra ta. Nu lăsa ca el să fie universul tău.

ADVERTISMENT

Felul în care îl ții în brațe? Așa ar trebui să te ții pe tine, cu aceeași compasiune și tandrețe. Felul în care descrii lucrurile care le iubești la el. E nevoie să oferi iubire în aceeași măsură și inimii tale. Trebuie să te privești și pe tine în acel fel. Nu el este viitorul tau, nu este salvatorul tău sau vreun cavaler în armură strălucitoare. Asta ești tu. Doar tu.

CITEȘTE ȘI :  Alege pe cineva care te iubește fără frică.

Nu lăsa acel bărbat să devină centrul vieții tale. Nu-l lăsa să devină mai important decât tine insăți. Și mai ales, nu-l lăsa să îți ia toată inima în timp ce el nu-ți oferă nimic în schimb. Tu ești centrul vieții tale. Tu ești propriul tău erou. Doar tu te poți salva de una singură. Doar tu îți poți purta de grijă. Nu oferi altcuiva această onoare. Fi propria-ți eroină. Singura care îsi reconstruiește inima și care se ridică.

Fi propria-ți lumină atunci când totul devine prea intunecat. Poți face asta, știu că poți. El nu este o stea din galaxia ta. Nu deține rolul principal în cartea vieții tale. Asta ești tu fetiță dulce.

CITEȘTE ȘI :  Gelozia cu limite

Și să nu uiți că meriți mai mult decât să fi doar prietena cuiva. Si meriți mult mai mult decât să fi doar o altă poveste…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy