Prima pagină » Nu te urăsc, urăsc faptul că încă te iubesc…

Nu te urăsc, urăsc faptul că încă te iubesc…

by Inimă Albastră
584 views

Nu te urăsc . Cum aș putea? Sincer, nici nu cred că aș putea vreodată. Cu toate amintirile și trecutul nostru…sunt incapabilă să fac asta. Cu toate cuvintele ce ni le-am spus, cu acele cuvinte scrise, milioanele de „TE IUBESC”, n-aș putea și nu aș vrea să te urăsc vreodată.

Urăsc doar că încă te iubesc.

Mi-e greu și să scriu asemenea lucruri. E ca și cum oasele trupului meu nu vor să accepte așa ceva. Au trecut atâtea zile, și totuși, încă mă gândesc la ceea ce am fost cândva. La ceea ce erai când erai cu mine. Încă visez la tine. Și când fac asta, îmi petrec restul zilei întrebându-mă unde ești și ce faci în acel moment. Aș putea să pariez că spui altcuiva că o iubești. Și sunt sigură că o spui sincer. Asta e cea mai tristă parte. Că o spui cu adevărat din suflet.

Dar mi-ai spus-o sincer și mie.

Nu-ți face griji. Nu voi încerca să te cuceresc iar. Sau să-ți răscolesc amintirile cu mine în capul tău. Nu voi încerca să fiu în locurile pe care le frecventezi. Am încetat să mă prefac că va mai fi cândva „tu și eu” pentru că știu că nu este posibil. Doar că urăsc faptul că încă ești prezent în mintea mea. Urăsc că scriu mai mereu de tine. Urăsc că atunci când îmi povestești despre EA sunt geloasă. Urăsc toate astea.

ADVERTISMENT

Aș vrea să mă simt ca un om normal. Oamenii normali nu merg mai departe? Merg mai departe definitiv, fără remușcări? Uită trecutul? Pun pariu că ei nu visează la iubirile din trecut. Dar poate, ei au avut o iubire normală. Ceea ce am avut noi nu a fost normal. A fost o nebunie. A fost o obsesie, una peste alta, nu pot trăi fără acel tip de iubire. Încerc să mă conving câteodată că nu te iubesc. Cred că e adevărat într-un fel… Nu mai sunt îndrăgostită de tine. Nu te iubesc așa cum ești acum, abia te recunosc.

Dar te iubesc pe tine pentru cum mă iubeai. Și iubesc faptul că mă tratai ca pe o bijuterie scumpă. Și iubesc acel „TU” care plângea când ai plecat.

Nu te urăsc pentru că ai plecat. Nu-ți port pică pentru asta. Nu urăsc faptul că ești cu altcineva. Doar că știu că întotdeauna vei păstra puțină iubire pentru persoana cu care ai fost. Pentru persoana care niciodată nu te-ar fi lăsat să pleci.

Mulțumesc că m-ai făcut întotdeauna să mă simt în siguranță lângă tine. Mulțumesc că m-ai iubit în toți acești ani. Și îți mulțumesc că m-ai lăsat să te iubesc atât de mult încât să nu te pot urî vreodată.

Și mulțumesc că m-ai iubit atât de mult încât să iubesc pentru totdeauna barbatul care ai fost…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy