O nouă seară…nesomn și gânduri aiurea rătăcite…

  O nouă seară…nesomn și gânduri aiurea rătăcite într-o minte la fel de rătăcită ca și mine. Stau și mă gândesc la ce sunt și prezentul nu mă încântă deloc….și se pare că pe cei din jurul meu nici atât …culmea e că în loc să mă ajute să mă ridic și să mă încurajeze că pot mai mult ,nu fac decât să mă afunde în gândurile mele sumbre, descurajandu-mă mai tare.

  ADVERTISMENT

  Până la urmă un om e mult mai mult decât ce-i vizibil publicului ,nu? Mă simt mic și uitat și am impresia că nici cine-i mai aproape de mine și vede ce-i în sufletul meu ,nu mai are încredere în mine și în faptul că sunt aceeași chiar dacă nu am izbutit niște chestii…

  CITEȘTE ȘI :  Mă întreb adesea ce e în mintea oamenilor care mă întreabă...

  Lumea nu face decât să eticheteze…iar tu rămâi cu stigmata…toți vor să empateze ,să pară altceva decât sunt și au impresia că eticheta îi face oameni. Toți evoluăm numai că nu avem aceleași viteze, nu rămânem constanți ci mai deviem de pe traiectorie…Unii ar spune că e ușor să găsești scuze și ,sincer să le găsești te face să te simți mai bine, să-ți ușurezi conștiința deja încărcată de discuțiile în contradictoriu pe care le porți cu tine însuți la nesfârșit.

  ADVERTISMENT

  Viitorul mereu e incert dar e greu să ți se pară că ești singur la drum, te saturi să auzi vorbindu-se ” eu o să…;eu voi…; eu am de gând..” vrei niște rămășițe de cuvinte aruncate să te aline ,să te mintă frumos spunând că o să fie bine dacă alfel nu te pot convinge că va fi într-adevăr. Să zicem lucrurilor pe nume e greu, e dureros dar te ajută să-ți găsești forța să mergi mai departe.

  CITEȘTE ȘI :  Se înșală acela care crede că știe ce este viața.

  Suntem încă niște amărâte de produse…cu etichete, cu data de expirare, cu ingredientele trecute clar pe ambalaj dar la care lumea mereu are surprize..plăcute sau neplăcute, avem până și instrucțiuni de folosire- unele foarte logice iar altele care te amețesc și mai tare și, cu toate astea mereu apar produse noi poate mai bune, chiar revoluționare.

  Unii rămânem însă fideli..dintr-o monotonă obișnuință sau poate chiar convinși că ce avem e fix ceea de ce aveam nevoie, asumându-ne riscul eventualelor deprecieri din timp.

  Eu sunt la faza de stagnare….un produs ce-și menține interfața dar care poate în profunzime aspiră la funcții noi…lumea nu mai are însă răbdare ..există substituienți..nu-i problemă-depinde de ce vrei într-adevăr .De ce vrei și de ce îți dorești să obții.

  ADVERTISMENT

  CITEȘTE ȘI :  Mertă să lupți pentru ea?