Prima pagină » Oamenii care te aștepți să-ți fie alături…

Oamenii care te aștepți să-ți fie alături…

by Inimă Albastră
185 views

Oamenii care te aștepți să-ți fie alături în cele mai importante momente din viața ta, sunt adesea preocupați cu altceva.

În aceste momente te simți inevitabil singur și uitat, chiar dacă în jurul tău roiesc o mulțime de alți oameni.

Clipele frumoase durează atât de puțin, însă amintirea lor rămâne atât de vie și de recentă chiar și la mulți ani distanță de când s-au întâmplat.

Iubirea nu e un sentiment care te limitează, ci e un sentiment care te înalță și care te face să crezi că totul are sens.

Atunci când totul se prăbușește în jurul tău agață-te de ultima speranță. Atunci când o pierzi și pe ea ești ca o barcă în mijlocul oceanului. E greu să mergi înainte fără nici o speranță.

CITEȘTE ȘI :  Ce ușor pot fi răstălmăcite principiile...

Unele zile sunt un calvar, altele sunt o binecuvântare. Unii oameni sunt îngeri, care ne călăuzesc pașii pe drumul cel bun, altii ne sunt demoni, care ne întunecă sufletul cu cele mai urâte sentimente.

Sinceritatea poate fi o armă cu două tăișuri și de câteva ori e posibil să te rănești chiar tu cu ea, căci oamenii preferă o minciună ambalată frumos, decât un adevăr servit la rece, cu toate că fiecare sustine contrariul.

ADVERTISMENT

Fiind acceptați de altcineva, ne putem accepta pe noi înșine, iar acest lucru este extrem de tămăduitor. În relații, sinceritatea și autorelevarea constituie două din cele mai puternice forțe, care necesită timp și înțelepciune în a citi semnalele interioare și a alege ceea ce este potrivit să destăinui. Nu există nici o modalitate de a determina cât de mult durează acest proces, ce antrenează emoții puternice.

CITEȘTE ȘI :  Tu găsești întotdeauna în mine culoare...

Atunci când aceste emoții apar, observă-le, permite-le să se estompeze și decide dacă dorești să continui. Din când în când, s-ar putea să ai nevoie de o perioadă de reflecție care să dureze câteva zile. La începutul unei relații, ce înseamnă descoperire, risc, promisiune și entuziasm, dragostea poate fi o experiență copleșitoare, care te pune în contact cu emoții de obicei în stare latentă, dar cu cât te implici mai puternic într-o relație, cu atât este mai probabil să devină satisfăcătoare.

Vezi? Până și asta e o minciună… că urâm minciuna.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy