Oamenii se caută. Se caută neîntrerupt….

  Oamenii se caută. Se caută neîntrerupt. Zile. Săptămâni. Luni. Ani. Iar atunci când se găsesc… Se împiedică!

  ADVERTISMENT

  Se împiedică unul de celălalt. De ei înşişi. De orgolii, de aşteptări, de temeri. Unii dintre ei nu se vor mai întâlni niciodată în această Viaţă. Păcat…Un bărbat nu trebuie să fie perfect pentru a face o femeie fericită. Tot ceea ce trebuie să facă este să fie bărbatul care a spus că este atunci când a cunoscut-o.

  Cred că punctul G este totuşi între urechi. Din acest motiv femeile inteligente adoră cuvintele frumoase. Bărbaţii care caută, prima dată, mai jos, îşi cam pierd timpul!

  CITEȘTE ȘI :  Uităm că avem prieteni, uităm că suntem prieteni...

  Cum poți să aștepți când anii ăștia fug ca niște idioți pe o stradă întunecată și alunecoasă? Cum poți să speri că ajungi fericit dacă aștepți ceva? Dacă era să scriu o rezoluție pentru acest an, atunci ea suna cam așa: nu aștepta nimic de la alții! Cred ca e mai bine să fiu surprins decât dezmăgit…! În anul care a trecut am dat „foc” la niște legături sau „poduri” cum le numesc unii, definitiv și irevocabil.

  ADVERTISMENT

  Am lăsat oameni în spate și nu pentru că nu i-am iubit, doar că ei nu au știut cum să mă iubească la rândul lor. Și în același timp, am reluat legături cu oameni dragi sufletului meu pe care am fost enorm de supărat.

  CITEȘTE ȘI :  Nimic nu se compară cu ceea ce simți când ți-ai găsit sufletul pereche …

  În orice întâlnire este ceva ce rămâne în mine din celălalt chiar şi atunci când acela pleacă. Lăsăm în celălalt prin întâlnire câte puţin din noi. Ne lăsăm pe noi înşine ca un chip sculptat în marmura fiinţei aceluia pe care l-am întâlnit. Şi dacă timpul, distanţa sau indiferenţa acoperă cu praful uitării pe “celălalt” din noi, el ne interoghează şi se strigă din îndepărtare pe sine însuşi născând în noi dorul. Dorul este apelul “celuilalt din noi” către el însuşi.

  Dragi Masculi Alfa: Bărbatul cucereşte Femeia! Nu invers!

  ADVERTISMENT