Prima pagină » Ochii tăi îmi arată ceva ce nu am mai văzut, ceva misterios…

Ochii tăi îmi arată ceva ce nu am mai văzut, ceva misterios…

by Inimă Albastră
333 views

Ochii tăi îmi arată ceva ce nu am mai văzut, ceva misterios care mă face să te iubesc și să uit de mine și de lumea care mă înconjoară, să uit tot ce este urât și să văd doar partea bună a lucrurilor.

Ochii tăi sunt lumina vieții mele, ochii tăi sunt stele care mă călăuzesc în noapte, sunt picături de miere care îmi îndulcesc viața.

Te doresc atât de mult încât numai gândul că te-aș putea pierde vreodată doare, doare atât de tare încât simt că nu mai am suflare. Te iubesc. O mare iubire înseamnă și o mare prietenie, alături de tine le-am descoperit pe amândouă. Tu ești pentru mine și iubită dar și prietenă, ești persoana care mă iubește și cea care mă sfătuiește, ești cea care mă încurajează și care mă critică, ești cea care mă întregește.

CITEȘTE ȘI :  Îți scriu din nou....

ADVERTISMENT

Ieri mă întristam, tu te bucurai. Azi din bucurie și tristețe am construit fericirea noastră,sufletul meu! Fericire fără de care nu aș fi eu, nu aș fi ceea ce sunt azi pentru că ești alături de mine la bine și la greu, pentru că ești vocea glasului meu, ești femeia de care am nevoie să mă simt bărbat , ești femeia pe care o iubesc mai mult ca propria-mi viață, ești femeia fără care nu pot trăi. Am nevoie de tine să pot visa. Am nevoie de tine pentru că te iubesc.

Să-ți spun că te iubesc…ar fi prea puțin și cred că în cele două cuvinte nu aș cuprinde tot ce simt pentru tine; dar dacă îți spun că numai pentru tine trăiesc, trăiesc doar să te iubesc și că în lipsa ta totul ar fi haos și disperare, poate, doar spunându-ți aceste lucruri m-aș putea apropia de ceea ce însemni tu pentru mine și tot ar mai rămâne lucruri nespuse…

CITEȘTE ȘI :  Mi-e dor de tine . Mă doare groaznic de tare lipsa ta ...

Te iubesc. Doar tu mă faci să trăiesc, să vibrez de emoție, doar tu ești oxigenul meu, singura mea rațiune de a trăi, tu ești universul meu, puterea și slăbiciunea mea, salvarea și pieirea mea.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy