Prima pagină » Ochii verzi

Ochii verzi

by Inimă Albastră
718 views

Potrivit semnelor populare, cei mai fatali sunt totuși ochii verzi. Însemnătatea acestei culori este caracterizată de amestecul egal a două nuanțe: galben și albastru. Oamenii cu asemenea ochi îmbină două energii: cea a donatorului și cea a vampirului.

De aceea, posesorii ochilor verzi sunt înzestrați cu rezistență, agresivitate, încăpățânare, duritate, tenacitate, stabilitate și aderență la principii. Ei își propun un scop concret și merg cu încăpățânare spre el, trecând peste toate greutățile.

Persoanele cu ochi verzi, se bucură de autoritate în cercul lor. De asemenea, ei sunt minunați organizatori. Ochii verzi deseori se întâlnesc la cei care în pofida popularității lor, nu vor să fie lideri, dar vor să rămână respectați.

CITEȘTE ȘI :  M-aș tatua, cu cerneală picurată încet din suflet...

Tot de ce se apucă, fac în mod profesionist. Atunci când iau o decizie, cântăresc atent situația, iar în momentele dificile știu să găsească o ieșire corectă din situație. Oamenii cu  ochii verzi se uită la viață în mod realist.

ADVERTISMENT

Nimeni nu poate să le afle firea cu adevărat: azi sunt într-un fel, iar mâine cu totul altfel. Cei care sunt înzestrați cu o intuiție bună, de aceea au ochii verzi. Valoarea acestor oameni pentru societate este destul de mare. Printre ei pot fi mulți prezicători sau extrasenși. Ei pot manipula cu pricepere.

Cu asemenea ochi sunt înzestrați oamenii fini, fapt de care deseori se folosesc cei din jur.  Dar nu trebuie să li te urci în cap. Datorită mândriei lor, ei nu vor suporta o asemenea atitudine. Ei sunt destul de loiali.

CITEȘTE ȘI :  15 sculpturi neobișnuite din întreaga lume.

Oamenii cu ochii verzi sunt foarte sensibili atunci când vine vorba despre dragoste, de aceea pot să-și caute jumătatea toată viața fără să o găsească. Ei sunt gingași și buni. Oamenii cu ochi verzi deseori sunt deseori comparați cu pisicile: inaccesibili  și independenți în exterior, dar până când capătă încrederea în cei din jur.

Sursa

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy