Omul ce l-ai iubit cândva…

  Omul ce l-ai iubit cândva poate deveni un străin oarecare. Un simplu om. La urma urmei…așa erați și înainte.

  ADVERTISMENT

  Dar de ce? Toate acele momente de neuitat din relația voastră sunt aruncate? Cum așa?

  Totul devine atât de rece între voi. Lucruri și fapte care cândva vă legau acum vă despart. E atât de ciudat să treceți pe stradă unul pe lângă celălalt și să vă salutați doar. Să vă priviți în ochii care cândva sclipeau când se întâlneau. Acum sunt reci. Sunteți iar simpli trecători. Aceeași ca cei dinainte. E ciudat. E ciudat cum totul devine așa firesc, dupa ce trupurile voastre tremurau la fiecare atingere….

  CITEȘTE ȘI :  Dacă tristețea durează dintotdeauna...

  Dar totuși, omul ce l-ai iubit cândva atât de mult nu îl mai poți accepta la fel ca înainte. Acele lacrimi, zâmbete și îmbrățișări. Toate au dispărut.

  ADVERTISMENT

  Tot ce ai simțit cândva acum au dispărut. Simplu. Schițezi un zâmbet, și ți se răspunde la fel. Dar atât. E tot ce mai poate fi între voi. O amiciție. O amintire. O amintire a tuturor clipelor fericite, a săruturilor de dor și de dorință. Îmbrățișările neașteptate urmate de sărutul pe frunte. Semn al iubirii profunde. Semn al respectului și protecției. Toate astea nu  mai sunt. Dar ele există în mintea ta. Poate vor exista o veșnicie. Poate doar până la următoarea iubire…

  CITEȘTE ȘI :  Un bărbat poate să reușească să facă o femeie să plângă...

  Nu refuza să îți trăiești fericirea. Chiar dacă sufletul ți-e rupt în mii de bucăți, trăiește-o. Viața merită trăita așa cum e ea. Nu știi ce va fi mâine. Nu privi în urmă. Trecutul nu mai are nimic de spus. Trăiește-ți prezentul și caută viitorul. Construiește-l așa cum vrei. Alături de cineva care te respecta și te vrea la fel de mult ca și tine.

  Iubește așa cum știi. Așa cum poți. Nu fi fals. Falsitatea aduce sfârșitul relației înainte de vreme….Fii doar TU…tu însuți.

  ADVERTISMENT