Prima pagină » Oprește-te câteva minute și gândește-te la viața ta…

Oprește-te câteva minute și gândește-te la viața ta…

by Inimă Albastră
68 views

Oprește-te câteva minute și gândește-te la viața ta, la ce îți place la tine, la lucrurile care te fac să fii mândru de tine, la lucrurile care îți ies bine, la ce te face fericit în fiecare zi, la ce te face sa zâmbești sau să râzi în hohote, la ce te face să simți că trăiești.

Gândește-te și la lucrurile care nu îți plac în viața ta… poate fi relația cu tine, cu partenerul tău, cu job-ul tău…Perfect, este important să le recunoști, să le accepți și apoi să stabilești cum ai vrea să arate lucrurile pentru a fi mai fericit cu tine, pentru a avea o relație mai bună cu tine, pentru a te respecta și a te iubi mai mult.

Cu toții iubim oamenii încrezători și plini de carisma. Aceasta este o dorință din subconștientul nostru și nu putem face nimic contra ei. Compasiunea este importantă, dar de obicei oamenii vorbesc și își deschid sufletele în fața celor care sunt încrezători .

ADVERTISMENT

Când te iubești arăți mai bine, asta pentru că te concentrezi pe punctele tale forte în loc să vezi imperfecțiunile. Mulți avem imperfecțiunile noastre dar multora nu le pasă de ele. Pentru că atunci când te iubești știi ce meriți. Când te iubești nu ai accepta niciodată să fii tratat altfel decât cu iubire, nu vei fi niciodată jignit sau nerespectat într-o relație și acest aspect este un lucru foarte important pentru o viața de familie fericită și sănătoasă. Să lăsăm sentimentele precum vina, rușinea și furia să se dizolve. Invităm în viața noastră responsabilitatea, creativitatea și puterea.

Un aspect important al dobândirii puterii de a nu renunța este capacitatea de a rămâne realist în legatură cu ceea ce îți dorești și mai ales în legătură cu timpul pe care îți propui să îl acorzi îndeplinirii dorințelor.

Poate că vei avea nevoie de sprijin în demersul tău. Caută-l în relația cu un psihoterapeut, cu un grup de suport. Dar ai încredere că merită să cauți în tine pentru a ajunge la… IUBIREA DE SINE.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy