Prima pagină » Opt semne că un bărbat nu te va părăsi niciodată.

Opt semne că un bărbat nu te va părăsi niciodată.

by Inimă Albastră
0 comment

Vei ști vreodată dacă un bărbat nu te va părăsi niciodată ? Fiecare femeie are propria definiție a ceea ce înseamnă bărbatul perfect. Dar sunt mai multe într-o relație decât simplul fapt de a trece prin acea relație. Cine nu a văzut vreodată un cuplu care părea perfect? Ți-ai fi dorit să poți avea și tu o asemenea relație. Asta până ce totul se va distruge la cea mai mică piedică. 

În realitate, când un bărbat găsește o femeie care știe că-și va petrece restul vieții alături de ea, el sigur va face tot ce-i stă în putere să fie așa. Dacă ai un bărbat care face următoarele lucruri, vei ști că e de păstrat.

1. Este angajat total în relația pe care o aveți împreună.

Să fie alături atunci când totul este bine e ușor. Când totul devine complicat e important să fiți amândoi implicați în rezolvarea acelei situații. Bărbații adevărați nu fug după o mică ceartă. Ei înțeleg cât de importantă este relația care o au și nu vor lăsa nimic să oprească evoluția relației.

2. Nu fuge de probleme.

Cum am spus, un bărbat adevărat nu fuge atunci când lucrurile devin grele. Dacă ceva îl deranjează în legătură cu relația voastră, va lua totul cu grijă și te va trata cu respect. Va trata cu ușurință problemele care le aveți și va face un real efort să rezolve fiecare problemă care ar pune în pericol relația care o aveți. El înțelege că nici cele mai grave probleme nu vor defini relația voastră, va depinde doar de voi și de felul în care vă veți uni forțele pentru a trece peste ele.

3. E atent la lucrurile mărunte.

Dacă a locuit singur, probabil nu-i va păsa că vasele sunt murdare, că gunoiul e nearuncat sau că singurul fel de mâncare din casă e pizza. Dar el știe că ție îți pasă de aceste lucruri așa că își va rupe din timpul său să păstreze casa curată și să facă plinul frigiderului. El nu se va uita la filmul vostru preferat fără ca tu să-i fi alături și te va lăsa sa selectezi până și muzica ce o veți asculta în mașină. Bineînțeles, dacă acea muzică se află măcar în Top 40…

4. E deștept și înțelept.

ADVERTISMENT

Dacă ai îndoieli pentru că ți-ai ales un bărbat deștept, îți voi da motive să înțelegi ce beneficii poți avea. Dar adevărata măsurare a inteligenței unui bărbat nu e doar faptul că e deștept. Ci înțelepciunea sa. Vede situațiile dintr-un punct de vedere obiectiv și e capabil să-ți ofere un bun sfat în orice situație te-ai afla. Se va pune în pielea ta pentru a înțelege pe deplin prin ce treci. Și vei ști că acea înțelepciune va trece cândva și copiilor voștri.

5. Vrea să te simți bine în pielea ta.

El crede că ești frumoasă, de ce ar mai fi cu tine dacă nu ar crede asta? Dar nu e de-ajuns pentru el doar să creadă asta. Va face eforturi pentru a fi sigur că tu ȘTII că ești frumoasă. Și nu vor fi doar niște cuvinte. Va fi capabil să simtă când ai o zi proastă din cauză că nu îți stă bine părul și îți va face complimente pentru a te consola. Va găsi modalități de a te face să te simți frumoasă indiferent de cum te simți în acel moment. Va face totul să te facă să te vezi așa cum te vede el pe tine în fiecare zi.

6. Problemele tale vor fi și ale lui.

Dacă ceva te deranjează, îl va deranja și pe el. Va analiza problemele tale și se va gândi la posibilitatea rezolvării lor, sau cel puțin să treceți prin ele amândoi cu cât mai puține urmări. Problemele tale îl vor ține treaz noaptea dar asta nu-l va deranja. Ceea ce îl va deranja este atunci când înfrunți problemele de una singură și el nu va putea să te ajute. Iar când aceste situații se vor ivi va face tot posibilul să-ți fie alături indiferent de urmări.

7. Va râde la greșelile tale.

Știe că toată lumea greșește și e capabil să treacă peste ele cu ușurință. Dacă vei spune ceva ce-l va supăra, va ști că nu ai vorbit serios. Va râde de situație chiar dacă îl va înțepa puțin. Dacă îl vei dezamăgi în vren fel ( de exemplu că va trebui să rămâi peste program la muncă iar el a pregătit o cină romantica acasă sau chiar a făcut vreo rezervare la restaurant ) nu se va supăra prea tare. Va fi probabil mai puțin grijului cu tine dar niciodată nu te va face să te simți prost pentru că i-ai rănit sentimentele.

8. Își va judeca serios propriile greșeli.

Pe de altă parte, dacă te va răni în vreun fel va fi o povară grea pe umerii săi pentru mult timp. Se va simți prost pentru mult timp și va face tot posibilul să îndrepte greșelile sale. Niciodată nu va spune că doar a glumit. Te cunoaște foarte bine încât știe exact ce să facă să te rănească, dar nici într-un milion de ani nu ar face asta.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy