Prima pagină » Până să te întâlnesc am crezut că știu ce înseamnă să iubești…

Până să te întâlnesc am crezut că știu ce înseamnă să iubești…

by Inimă Albastră
111 views

Până să te întâlnesc am crezut că știu ce înseamnă să iubești! Dar ce amarnic m-am înșelat! Astăzi dacă mă întreabă cineva ce e iubirea, aș răspunde că o viață întreagă îți trebuie pentru a găsi răspunsul potrivit.

Iubirea e zbucium, lacrimi, suferință, nori, dar e și liniște, zâmbet, bucurie și soare. E un amestec de stări care te copleșesc, te învăluie, încât uiți de tine. Iubirea înseamnă renunțare, compromis, generozitate și sacrificiu.

Și dacă ești în stare să duci toate acestea,înseamnă că măcar o dată în viață ai cunoscut iubirea adevărată. Dar măcar știi ce înseamnă să iubești ?

Da te iubesc! Te iubesc așa cum spicele grâului copt în arșița verii adoră roua dimineții. Da, te ador! Așa cum luna adoră stelele și vraja nopților. O spun și o repet la infinit: te iubesc sufletul meu! Voi fi mereu aici , doar strigă-mă,și voi veni! Voi prețui mereu căldura sufletului tău. Așa cum pământul prețuiește stropii de ploaie.

ADVERTISMENT

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferi , pentru că mi-ai făcut un loc al meu în inima ta. Îți mulțumesc pentru că mă iubești.

Pentru tot ce am trăit alături de tine, îți mulțumesc! Nu credeam vreodată să găsesc pe cineva care să mă iubească așa cum sunt, cu bune și rele, cu frumos și cu urât, cu bucurie și tristețe, cu lacrimi și cu zâmbet.

Și când te-am găsit, am simtit ca lumea a fost creata numai pentru ca noi doi sa ne gasim unul pe celelalt, pentru ca doar impreuna putem realiza ce am visat, unul fără altul nu avem nici un rost.

Și ca să-ți spun că te iubesc, ar fi prea puțin.Ce înseamnă să iubești ? Simt că tu ești a doua mea natura, un singur spirit binecuvântat să existe pe Pământ, în mine și în tine…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy