Pe măsură ce cortina nopții se estompează încet în lumina dimineții , vedem cum stelele pălesc , iar luna….în splendoarea-i magică , își cedează frumusețea în fața răsăritului .

Prinși în frumusețea și vraja momentului , avem o revelație .Fără această dimineață , în plină desfășurare , toate fricile , toate grijile , visurile și iluziile noastre ar fi nimic .

În acea clipă , iată că apare , înalțându-se în spatele munților auriți , splendoarea unui giuvaier înflăcărat , cu fâșii de aur ce străpung ceața din vale , ca raze strălucitoare de speranță . În timp ce mărețul Ra se înalță , cerul se aprinde …de nuanțe de albastru , lavandă , trandafiriu , portocaliu și …roșu aprins . Iar pasărea cântă mai puternic și își ia zborul , în timp ce întreaga lume se trezește la promisiunea făcută de sufletul blând al dimineții .

CITEȘTE ȘI :  Sunt momente când mă întreb dacă sunt fericit ...

Pe măsură ce ne uităm la această priveliște spectaculoasă , care a văzut toate momentele din timp , iar măreția sa ne copleșește întreaga ființă , vom exulta de bucuria înțelegerii că suntem cu adevărat viața lui Ra .

ADVERTISMENT

Noi suntem sentimentele tăcute și puternice ale vieții , ce se înalță la orizontul îndepartat .

Noi suntem culorile răsăritului , mișcarile ramurilor din tufișuri , picăturile de rouă de pe geam și cântecul de bucurie , dulce și suav , al păsării dimineții .

Iar următorul răsărit pe care îl vom vedea va fi privit ca :iată Dumnezeul Ce Eu Sunt .Și vom fi captați de frumusețea și măreția a tot ceea ce există , căci acum suntem uniți cu lumina , cu puterea și nesfârșită desfășurare a acestei forțe ce nu are nevoie de cuvinte .

CITEȘTE ȘI :  Știi cum stă treaba cu o FEMEIE DEȘTEAPTĂ , prietene?

Una este să aflii un adevăr , alta este să devii adevăr.

Dar ….atunci când ne așteptăm mai puțin ne vom trezi pentru a privi o astfel de splendoare pe cer .Iar cunoașterea acestui adevăr , prin pacea ființei , într-o frumoasă dimineață va deveni o realitate .

Atunci….toate cuvintele , tulburarea , mania , respingerea de sine , complexitatea de a-l înțelege pe Dumnezeu , căutarea , cărțile și învățătorii vor dispărea în …liniște , printr-o revelație profundă , ce nu poate fi exprimată prin cuvinte .

Dimineața nostră va veni cu siguranță….!!!

ADVERTISMENT