Prima pagină » Pentru femeia care se simte prea singură…

Pentru femeia care se simte prea singură…

by Inimă Albastră
337 views

Pentru femeia care se simte prea singură pe această lume, asta e pentru tine. Sper că știi că nu contează prin ce treci acum, nu ești singura care se simte așa.

Nu ești singura care îți scalzi chipul în lacrimi pentru că lucrurile nu sunt așa cum le dorești.

Tristețea și singurătatea sunt inevitabile. Într-un moment al vieții fiecare trece prin acele momente, fiecare se simte așa. Uneori, simți că totul e prea mult. Te simți mică în această lume și ai senzația că nu ai unde să te ascunzi.

Știu că pentru tine, acum, lumea este doar în alb și negru. E nebunie și totul e fără sens. Te înneci într-o mare de griji și nelămuriri. Nu știi ce cauți pe acest pământ. Simți că nimeni nu te apreciază pentru ceea ce ești. Dar ceea ce ești e ceva frumos, femeie rănită ! Ochii tăi vorbesc cu tristețe și regrete. Iar gura ta tace…preferi să dormi toată ziua în loc să spui un bunvenit soarelui.

CITEȘTE ȘI :  Cu timpul înveți că a sta alături de cineva pentru că îți oferă un viitor bun...

ADVERTISMENT

Preferi să fii singură, să-ți petreci noaptea în camera aglomerată unde te simți mai singură decât niciodată.

Ești distrusă. Dar asta nu înseamnă că așa vei fi pentru totdeauna. Te poți întoarce. Te poți întoarce la bucurie…Poți să te ridici din cenușă. Poți vedea lumina chiar dacă acum în mintea ta este doar un tunel întunecat…Îți promit că acest sentiment pe care îl ai acum va trece. Nu vei rămâne în această fază o veșnicie, în această agonie…

Acest sentiment de singurătate care se infiltrează în inima ta în fiecare seară…

Draga mea, ești iubită, chiar dacă tu nu te consideri așa. Ești frumoasă chiar dacă tu nu te vezi așa…Și nu ești niciodată singură. Chiar dacă nu ai pe cineva care să te salute când intrii în casă. Chiar dacă nu ai pe cineva lângă tine atunci când adormi. Chiar dacă nu ai pe cineva care să te sărute în fiecare dimineață. Nu ești singură.

CITEȘTE ȘI :  Când vine noaptea și întunericul ne închide într-un halou al singurătății...

Te ai pe tine. Și e cazul să începi să te tratezi ca pe o persoană care merită să fie iubită.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy