Prima pagină » Pentru un suflet pustiu am început din nou să scriu …

Pentru un suflet pustiu am început din nou să scriu …

by Inimă Albastră
478 views

Pentru un suflet pustiu am început din nou să scriu, cuvintele curg pe coala albă și nu se mai opresc, de fiecare dată când scriu mă gândesc la tine, la noi. Oricât aș încerca să te uit nu pot, ființa mea revine la viață numai când ești tu în preajma mea.

Seara când m-ai îmbrățișat pentru prima oară ,când mia dat primul sărut, dau timpul în urmă și am impresia că totul se petrecea ieri, simți din nou emoția primului sărut, încă îți simt mâinile în jurul gâtului meu îmbrățișându-mă, de atunci au început cele mai frumoase zile din viața mea, era o relație ascunsă, și totuși o relație frumoasă.

M-am îndrăgostit de tine din prima clipă când m-ai luat în brațe sau poate te iubeam deja și mi-era frică să recunosc, tot ce știu e că de când m-ai sărutat lumea mea ai devenit tu, tu erai ochi mei, rațiunea mea, puterea mea de a merge mai de parte și de a iubi. Am avut o relație frumoasă. Aș vrea să scriu tot ce am trăit alături de tine toate momentele frumoase petrecute alături de tine dar nu mi-ar încăpea totul în o sută de pagini.

CITEȘTE ȘI :  Ai privit în urma mea și-ai lăcrimat ușor spunându-mi ...

Îmi amintesc când ți-am spus prima oară TE IUBESC , că ai fost surprinsă m-ai luat în brațe și mi-ai spus că nici tu nu ești indiferent că ții la mine dar relația noastră nu ar avea nici o șansă pentru că ne desparte distanța.

ADVERTISMENT

Am acceptat așa, pentru că altă posibilitate nu aș fi avut …o iubeam prea mult, nu suportam idea de a nu mai fi a mea nici așa, nu aveam puterea să merg mai departe fără ea, vorbeam la telefon și când ne vedeam făceam orice să-i fiu pe plac ,trăiam pentru ea, nu vroiam să accept ideea că nu e a mea …că nu a fost niciodată și nici nu va fi vreodată.

CITEȘTE ȘI :  Când plângi după zâmbetele de ieri, înseamnă că ai pierdut mult…

Sufeream foarte mult când era departe de mine, multa lume îmi spunea să renunț pentru că îmi face rău relația asta, nu pot să spun că în toți acești ani ea a avut o mie de relații iar eu am fost singurul, am încercat și eu să am mai multe relații am încercat să o uit iubind pe altcineva dar orice aș fi făcut nimeni nu era ca ea, nu mă iubea dar mă făcea fericit, sau poate m-a iubit dar vroia altceva, altceva însemnând de exemplu că s-a căsătorit cu un băiat bogat frumușel dar pe care nu îl iubește…

Poate nu mă înțelege nimeni de ce am acceptat relația asta, dar nu o cunoașteți, nu-i cunoaște-ți ochii,sunt atât de cristalini, și buzele are niște buze atât de frumoase și un surâs atât de gingaș, și un suflet atât de bun, nu m-a iubit dar m-a făcut fericit.

CITEȘTE ȘI :  Suntem stăpâni într-o lume pe care nu noi am făcut-o...

M-a învățat tot ce e mai frumos pe lumea asta – să iubesc -, pentru asta și pentru toate clipele frumoase pe care mi le-a dăruit nu pot decât să-i mulțumesc.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy