Prima pagină » Poate ceea ce ți-am oferit nu a fost îndeajuns, dar…e tot ce am…

Poate ceea ce ți-am oferit nu a fost îndeajuns, dar…e tot ce am…

by Inimă Albastră
289 views

Poate ceea ce ți-am oferit nu a fost îndeajuns, dar…e tot ce am. O inimă mică, poate nu frumoasă din punct de vedere estetic.

Ai dreptate, știu că e zgâriată, plină de răni și lipsesc pe alocuri mici bucățele, dar am dăruit-o cândva unor persoane și după cum vezi nu au avut grijă de ea…de atâtea ori am găsit-o aruncată cu nepăsare prin cele mai colțuroase locuri.

M-am aplecat, am ridicat-o și-am încercat de fiecare dată să o îngrijesc…și i-am promis de atâtea ori că e pentru ultima dată când am dat-o.

Însă știi ce? Nu m-am ținut de promisiune. Mereu am întâlnit persoane care păreau că o merită, dar de fiecare dată au mințit. Toți pretindeau că sunt doctori și dacă le-o voi încredința, o vor vindeca și mi-o vor reda așa cum era la început. Au mutilat-o! Aproape că nu mai bătea ultima oară când am ridicat-o de jos.

CITEȘTE ȘI :  Până să te întâlnesc am crezut că știu ce înseamnă să iubești...

ADVERTISMENT

M-am speriat atât de tare, că am luat-o și am jurat că, cu adevărat asta a fost ultima oară. O voi îngriji eu, cu lacrimi și iubire.

Iar dacă tu știi cum este să trăiești cu ființa altuia într-a ta, te rog, smulge-o din mine și las-o să trăiască de una singură. Da-i înapoi dreptul la simțire! Lasă-mă și pe mine să respir aerul meu, și partea mea de viață. Lasă-mă nici mai mult, nici mai puțin decât exact cum eram înainte de tine. Eram din vârful degetelor până la capătul firelor de păr numai visuri frumoase, dorințe multe de fericire, speranță și tremur de încredere. Doamne, cât de frumoasă eram… Mii de cioburi s-au făcut oglinzile în care iubirea și dorința îmi strigau asta. Acum, este și nu mai este viața mea…

CITEȘTE ȘI :  Unde ești ? Mă întreabă inima de tine !

Nu va mai fi nicicând o inimă frumoasă estetic, dar o voi umple cu atât de multă iubire, incat va fi cea mai stralucitoare dintre inimi.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy