Prima pagină » Remedii pentru mahmureala.

Remedii pentru mahmureala.

by Inimă Albastră
173 views

Indiferent dacă e bine sau nu, cu siguranță ai experimentat, la un momen dat dat (dacă nu chiar de mai multe ori), acea senzație groaznică de după o noapte de pomină, stropită din plin cu alcool de tot felul.

Mahmureala, căci despre ea este vorba, este de-a dreptul nesuferită și nu de puține ori te-ai oprit de la a bea mai multe pahare de băutură de frica senzației de a doua zi. Bad karma!

Chiar dacă consumul de alcool nu face parte dintre lucrurile sănătoase pe care trebuie să le faci în viața ta, este normal să experimentezi și astfel de trăiri atunci când vrei să te distrezi și să mai uiți de probleme. Dar ce te faci cu mahmureala? Chiar dacă nu bei alcool prea des, tot e neplăcut să te confrunți cu o astfel de stare ce-ți generează amețeală și dureri de cap.

CITEȘTE ȘI :  Ce inseamna un barbat frumos in diferite tari ale lumii

În cele ce urmează îți voi prezenta câteva mituri bine-cunoscute ca remedii antimahmureală și îți voi spune care funcționează și care nu. Așa că nu îți rămâne decât să le încerci data viitoare!

SUCURI NATURALE

Da, sucurile de fructe sunt de ajutor în tratarea mahmurelii. Și asta pentru că alcoolul te deshidratează foarte tare și, de aceea, este important ca după o noapte de pomină să te rehidratezi.

ADVERTISMENT

Bea unu-două pahare înainte de culcare, iar dimineața te vei trezi mai bine decât te-ai fi așteptat. În plus, data viitoare când mai ieși la o băută, comandă și o băutură răcoritoare. Chiar dacă nu vei simți nevoia, încearcă să o bei treptat, pentru a evita deshidratarea. Deci, sucul natural este unul dintre cele cinci remedii care chiar te ajută să depășești mahmureala.

CITEȘTE ȘI :  Nepenthes hemsleyana – cea mai temută PLANTĂ CARNIVORĂ din lume

BĂUTURI PENTRU SPORTIVI

Că tot am vorbit despre deshidratare, este ușor să previi sau să repari acest lucru și prin consumarea de băuturi energizante special create pentru sportivi.

ALCOOL

Unele persoane se ghidează după zicala „Cui pe cui se scoate”, dar nu e o idee deloc inspirată!

Chiar dacă pe moment dispare senzația de rău, asta nu înseamnă că ai scăpat de problemă. Va trebui să renunți la alcool pentru o perioadă și atunci vor dispărea negreșit și simptomele mahmurelii.

PÂINE PRĂJITĂ

Da, pâinea prăjită este de mare folos în tratarea simptomelor date de mahmureală. Mai exact, dacă simți că a două zi nu poți mânca nimic și că orice ai face tot rău îți este, o felie de pâine prăjită poate fi o adevărată mană cerească.

CITEȘTE ȘI :  Să BEM apă când mâncăm sau NU?

CONTROL

Acesta este, cu siguranță, cel mai bun „tratament” pentru mahmureală! Bea responsabil și nu vei mai avea niciodată de-a face cu aceste stări nesuferite. Așadar, nu spune nimeni să nu mai consumi deloc alcool, ci să o faci cu moderație! Și dacă tot alegi să o faci, măcar unul dintre remediile de mai sus sper să-ți fie de ajutor!

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy