Respectul tău de sine,ca femeie,pleacă din creier,nu din formele corpului.

Dacă tu știi că ești frumoasă,sexy,capabilă să stârnești orice bărbat din jurul tău,vei avea nevoie doar de o privire,de un zâmbet,sau de un gest al mâinii,nu de sâni,picioare și fund la vedere.

Asta aveți toate.Tu prin ce te faci remarcată?Ce e special la tine? Ești capabilă ca,printr-o simplă discuție cu un bărbat,să-l faci să vrea să te vadă din nou?Ai fi în stare să stârnești un bărbat doar discutând cu el,fără ca el să te vadă?! Nu, n-ai fi în stare.De asta te dezbraci pe unde apuci.În rest,ești o femeie foarte mișto! Ai un chip foarte drăguț,dar te tratezi singură ca pe o cârpa,ca pe o halcă de carne.

CITEȘTE ȘI :  După un anumit timp, omul învață să perceapă diferența subtilă...

ADVERTISMENT

Vrem să găsim ceva, dar nu știm ce anume pentru a ne începe căutarea.  Adesea, atunci când spunem cuiva “te iubesc”, ne concentrăm mai mult la noi, cei ce ne declarăm iubirea, și mai puțin pe calitatea iubirii ce este oferită. Iar aceasta se întâmplă pentru că sunt captivi ai sinelui. Credem că avem un sine. Dar un sine nu poate exista separat de persoană. O floare este alcătuită doar din elemente non-florale, cum ar fi clorofila, lumina soarelui și apă. Dacă ar fi să elimina toate elementele non-floare din floare, nu ar mai rămâne din floare nimic. O floare nu poate exista doar prin ea însăși.

CITEȘTE ȘI :  O seară liniștită de iarnă...

Oamenii sunt asemeni florilor: nu pot exista doar prin sine. Pot doar co-exista. Eu sunt alcătuit doar din elemente non-eu, cum ar fi pământul, soarele, părinții și strămoșii. Iar într-o relație, dacă poți să vezi natura coexistenței tale cu cealaltă persoană, poți să vezi că suferința celuilalt este propria ta suferință și că fericirea ta este fericirea celuilalt.

Și iar spui că nu există bărbați buni pe lumea asta și că toți vor doar sex de la tine.Primești mesaje obscene,iar apoi te plângi la prietene „fată, așa porci ce sunt bărbații ăștia!”.

Păi dacă tu le pui troaca în fața, normal ca sunt porci!

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Știi cum stă treaba cu o FEMEIE DEȘTEAPTĂ , prietene?