Sărutul este cel mai frumos simbol al iubirii și uniunii dintre doi oameni…

  Sărutul este cel mai frumos simbol al iubirii și uniunii dintre doi oameni. Am citit într-o carte numită “Istoria Sărutului” următorul pasaj care m-a inspirat, mi-a plăcut și pe care îl împărtășesc cu voi:

  ADVERTISMENT

  Prin sărut, doi oameni sunt în mod automat uniți. Și cu cât îți săruți mai mult iubitul, cu atât mai multe săruturi vei primi. Conceptul e simplu: săruturile pasionale se multiplică atunci când sunt oferite. Cu alte cuvinte, prin schimbul de săruturi reușești să stăpânești abilitatea de a săruta profund și plin de înțelesuri și astfel îți sporești abilitațile de a săruta.

  Un proverb italian exprimă cel mai bine toate acestea: “un sărut odată dat, nu e pierdut niciodată”.

  CITEȘTE ȘI :  Când îți va fi dor de mine …adu-ți aminte..că tu m-ai lăsat să plec….

  ADVERTISMENT

  Ce e un sărut dacă nu limbajul inimii? În vocabularul iubirii ne îmbrățișăm, ne dezmierdăm, ne sărutăm, ne îngemanam buzele, ne giugiulim, ne pupăcim, ne mângâiem, ne mușcam, ne ghemuim unul în brațele celuilalt, ne atingem, ne țucăm, ne sorbim, ne savurăm, ne adulmecăm, ne lipim de corpul celuilalt, ne gustăm, ne tachinăm și ne gâdilăm cu limba.

  Un sărut romantic e un banchet biologic. Cât se poate de intimă, foamea noastră de celălalt este satisfăcută doar la fântâna nesecată de hrana senzuala pe care ne-o oferă gurile. Ne hrănim unul pe altul cu fiecare sărut și, prin săruturile profunde, ne pare că am curge unul în corpul celuilalt prin intermediul buzelor. Mii de ani nu au schimbat felul cum ne sărutăm. Calde și persistente, reciproce și ispititoare, săruturile ne susțin viața.

  CITEȘTE ȘI :  Lasă-mă să te iubesc...

  Ele nu se termină niciodată. Sunt pline de încântare. Ne lasă hrăniți, cu răsuflarea tăiată și buzele amorțite. Săruturile aprind flacară eternă a iubirii. Ele au puterea să ne transforme.….sărutați-va mult!!

  ADVERTISMENT