Prima pagină » Se-ntâmplă să găsești iubire în locuri simple și ciudate…

Se-ntâmplă să găsești iubire în locuri simple și ciudate…

by Inimă Albastră
229 views

Se-ntâmplă să găsești iubire în locuri simple și ciudate, să treci fără sa știi pe lângă ea. Poți s-o găsești pe stradă, în locuri neumblate, poate fi departe sau poate chiar în fața ta.

Iubirea nu-i la nesfârșit și totuși capăt nu-i găsești.

E ca un labirint, în care alergi fără de rost, un câmp, un câmp imens pe care toată viața rătăcești și cauți peste tot de ploaie un adăpost. Ai vrut iubirea, ai vrut iubire să găsești departe-n zări nemărginite, ai fost un orb, ea s-a aflat în palma ta mereu, în aripile fluturelui, de vântul aspru zdrențuite, și chiar în culorile infinitului curcubeu. Iubire, iubire poți găsi și-n a sufletului tău armură rece, în fulgii de zăpadă ce-ți cad pe chip neîncetat, în iarna grea, în fiecare clipă ce spre eternitate trece, și visele pe care-n urmă le-ai lăsat.

CITEȘTE ȘI :  Atunci când se despart, foștii iubiți devin...

Dacă albastrul cer ți-a așezat iubire pe ploapele închise, și obosit ai adormit sperând să poți visa, trezește-te, trezește-te, zadarnic o cauți în ale tale vise, deschide ochii, e chiar în fața ta, e chiar aici.

ADVERTISMENT

Aş vrea, atât de mult aş dori să pot să întind mâinile şi să pot îmbrăţişa întreaga lume. Să pot îmbrăţişa orfanul, văduva şi pe cel cu inima sfâşiată. Aş vrea să fiu un medicament pentru cei care au nevoie de el. Aş vrea să mă pot juca cu micuţii copilaşi şi să uit că sunt un adult. Să uit că am datorii şi lucruri de făcut. Aş vrea să fiu casa cu un cămin cald în care să ardă focul şi să fie permanent o cană de ceai cald pentru cel care nu are casă.

CITEȘTE ȘI :  Nu regreta că ai iubit...

Pentru cel de pe drumuri. Aş vrea să pot merge de la persoană la persoană, să ma uit în ochii ei şi să-i şterg lacrimile. Aş vrea ca inima mea să fie un cămin pentru cel care caută unul. Dar cel mai mult… aş vrea ca atunci când pot oferi iubire, să o ofer. Atunci când pot oferi o vorbă bună în schimbul unei vorbe dureroase, să o fac. Aş vrea să am puterea ca atunci când primesc cineva mă răneşte, să pot zâmbi şi să-l pot iubi mai departe.

Aş vrea să am răbdarea necesară şi aş vrea… să nu mai vreau. Ci, să POT!…

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Ea era tot ce-mi trebuia și fără să-mi dau seama...

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy