Se-ntâmplă să găsești iubire în locuri simple și ciudate…

  Se-ntâmplă să găsești iubire în locuri simple și ciudate, să treci fără sa știi pe lângă ea. Poți s-o găsești pe stradă, în locuri neumblate, poate fi departe sau poate chiar în fața ta.

  ADVERTISMENT

  Iubirea nu-i la nesfârșit și totuși capăt nu-i găsești.

  E ca un labirint, în care alergi fără de rost, un câmp, un câmp imens pe care toată viața rătăcești și cauți peste tot de ploaie un adăpost. Ai vrut iubirea, ai vrut iubire să găsești departe-n zări nemărginite, ai fost un orb, ea s-a aflat în palma ta mereu, în aripile fluturelui, de vântul aspru zdrențuite, și chiar în culorile infinitului curcubeu. Iubire, iubire poți găsi și-n a sufletului tău armură rece, în fulgii de zăpadă ce-ți cad pe chip neîncetat, în iarna grea, în fiecare clipă ce spre eternitate trece, și visele pe care-n urmă le-ai lăsat.

  CITEȘTE ȘI :  Te doresc în viața mea, pentru că nu pot trăi în lipsa ta…

  Dacă albastrul cer ți-a așezat iubire pe ploapele închise, și obosit ai adormit sperând să poți visa, trezește-te, trezește-te, zadarnic o cauți în ale tale vise, deschide ochii, e chiar în fața ta, e chiar aici.

  ADVERTISMENT

  Aş vrea, atât de mult aş dori să pot să întind mâinile şi să pot îmbrăţişa întreaga lume. Să pot îmbrăţişa orfanul, văduva şi pe cel cu inima sfâşiată. Aş vrea să fiu un medicament pentru cei care au nevoie de el. Aş vrea să mă pot juca cu micuţii copilaşi şi să uit că sunt un adult. Să uit că am datorii şi lucruri de făcut. Aş vrea să fiu casa cu un cămin cald în care să ardă focul şi să fie permanent o cană de ceai cald pentru cel care nu are casă.

  CITEȘTE ȘI :  Când vei fi liniștit în viață și vei avea putere , vei putea fi fericit .

  Pentru cel de pe drumuri. Aş vrea să pot merge de la persoană la persoană, să ma uit în ochii ei şi să-i şterg lacrimile. Aş vrea ca inima mea să fie un cămin pentru cel care caută unul. Dar cel mai mult… aş vrea ca atunci când pot oferi iubire, să o ofer. Atunci când pot oferi o vorbă bună în schimbul unei vorbe dureroase, să o fac. Aş vrea să am puterea ca atunci când primesc cineva mă răneşte, să pot zâmbi şi să-l pot iubi mai departe.

  Aş vrea să am răbdarea necesară şi aş vrea… să nu mai vreau. Ci, să POT!…

  ADVERTISMENT

  CITEȘTE ȘI :  Când se pierde iubirea și sentimentele, pierzi…