Se spune că o lacrimă este egalul unui sentiment pur…

  Se spune că o lacrimă este egalul unui sentiment pur și adevărat, iar suma lacrimilor vărsate înseamnă dragoste adevarată.

  ADVERTISMENT

  Nu oricine are curaj să plângă, nu oricine are curaj să privească singur răsăritul cu gândul la persoana iubită, nu oricine știe să iubească și nu oricine știe să accepte dragostea primită. Nu îți trebuie talent să deții aceste calități și nici noroc, trebuie să ai acel ceva în tine, acel ceva ce te face să simți sentimentul la maxim.

  Și-mi pare rău că mereu m-am încăpățânat să văd ceva bun într-un om care știe doar să rănească, care vrea să primească dar nu oferă nimic, un om care se gândeste numai la el și nu-i pasă peste ce suflet calcă, atâta timp cât el are ceva de câștigat din asta!

  CITEȘTE ȘI :  NU URMĂRESC IUBIREA, CI DOAR FERICIREA !

  ADVERTISMENT

  Ca să mă înțelegi ar trebui să calci pe urmele mele, să plângi lacrimile mele, să simți durerea care mi-a apăsat umerii atunci când nu era nimeni alături de mine.

  Ca să mă înțelegi ar trebui să știi că iubirea mi-a fost în egală măsură, atât chin, cât și alinare .

  Nu cerșesc atenția nimănui, aceasta este regula mea.

  N-am nevoie de lingușitori, de compătimire, de oameni care stau pe fază pentru a-mi critica greșelile.

  Îmi vindec singur rănile, mă plimb cu genunchii juliti sub soare și nu-mi pasă de părerile celorlalți. La un moment dat oamenii nu-ți dau de ales: pierzi încrederea.Suport durerea cât pot eu, sunt zile în care plâng, zile în care mă simt puternic dar niciodată n-am să mă complac.

  CITEȘTE ȘI :  De ce să fii trist când să fii fericit este atât de simplu?

  Vreau mai mult, vreau să dispară rănile si să merg înainte….un sentiment pur…

  ADVERTISMENT