Iubirea ar trebui să dureze o viață întreagă, însă nu întotdeauna se întâmplă astfel. Sunt semne că te va iubi toată viața. Uite cum îți dai seama dacă te numeri printre norocoase.

Are grijă de tine

Dacă este mereu atent la nevoile tale și ar face orice ca să îți fie bine, înseamnă că vrea ceva serios de la tine. Bărbații nu le acordă atenție femeilor pe care nu le iubesc. Dacă face eforturi ca să îți fie ție bine, fii sigură că te iubește!

Îți bate apropouri legate de copii

Dacă bate apropouri legate de copii, sunt șanse mari să vrea ceva serios de la tine. Nu trebuie să îți spună direct că vrea copii, dar dacă tot aduce vorba despre acest subiect, are planuri serioase cu voi doi.

Folosește cuvântul „noi”

Un bărbat care te iubește, te vede în viitor alături de el și spune mai des „noi” decât „eu”. Acesta este un semn că vrea să petreacă viața alături de tine.

Te ascultă cu interes

Poate ți se pare evident, dar un bărbat care nu te place nu va avea niciun interes pentru ce ai tu de spus și nu te îți va pune întrebări legate de viața ta. Dacă iubitul tău vrea ceva serios de la tine, va dori să știe cum ești, cum a fost ziua ta și ce planuri ai pentru mai departe.

Are încredere în tine

Un bărbat care are încredere în tine în totalitate se vede alături de tine pentru o lungă perioadă. Dacă îți spune ce îl macină, dacă discută deschis cu tine despre orice, dacă nu te sună de sute de ori când ieși fără el, înseamnă că se gândește că vei rămâne lângă el o viață întreagă.

Nu fuge când îți este greu

Un bărbat care te iubește va rămâne lângă tine atunci când vei avea momente grele. Indiferent dacă ai probleme în carieră sau de sănătate, nu te va lăsa să treci singură prin aceste crize. Dragostea nu înseamnă să fiți împreună doar în perioadele bune, ține cont de asta.

Îți apreciază opinia

Dacă un bărbat îți cere părerea într-o privință, înseamnă că are încredere în tine și te consideră o persoană importantă din viața lui. Când cineva te iubește, ia decizii gândindu-se și la părerea pe care o vei avea tu despre asta.

Write A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.